Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inti

Marketing

...možda dosadan blog...

....ljudi moji danas me drži taaaakvaaa fjaka...a imam masu za učiti....
Nego, kako ste mi vi???? Jel vas hebe ovo rainy vrijeme?
Danas sam svratila do faxa po potpis i vidila puno dragih ljudi...sad bi trebala učiti ali mi se tako spava....već vidim da će ovo biti jedan jako dosadan blog...:-(

E da, moja draga prijateljica Ivana kuje planove da spalimo vlakom do Sarajeva na 2 dana. Jedan frend (Ivo from Praha) ima tamo frenda pa bi bili kod njega! Vlak dođe 280kn! (jebate di ću nabaviti tu lovu?)Jooooo baš bi volila da se zapijemo u Sarajevu i ubijemo u ćevapima.......

Planiram se ponovno tetovirati....mislim, 100%....ja i sister ćemo si napraviti istu...nešto što nam objema mnogo znači...bit će mala i pored tj ispod dlana....rekla sam staroj i sviđa joj se!!!!!Zar to nije legenda od mame???

Jooooo, jučer nakon što sam u blogu napisala da neću M.-u više pisati - OPET sam mu se javila.....sms-om, naravno.......i nije mi odgovorio (dobro, nisam mu ni napisala nikakvo pitanje....ali whatever).....ako sretnete po gradu curu sa naljepljenim: "loser" na čelu: Its me!!!!!!




...čovječe, kadsam imala svoj mob nisam mu se javljala i uvijek sam se suzdržavala da mu ne dam gušta, a sad kad moram žicati sestru za faken mob ja mu bez problema napišem nešto...jadan on što mora "trpiti" moje pizdarije.....ma dobar je M., neće mi zamjeriti....uh, zgodan je taj slavonac.....:-)



...kad ga vidim, recimo da se ovako nešto dogodi u mojoj glavi....explosion...a on nema pojma o tome....smješno je sve to, zar ne????

eto, dragi moji blogeri...budite zaljubljeni i slobodni za sve....(i sexajte se, rekla bi ona spaljena Žuži Jelinek!!!!)

kiss



Post je objavljen 19.05.2005. u 17:51 sati.