Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cravenroad7

Marketing

Noga u dupe - korak naprijed

Dosta je bilo loših i negativnih vibracija. Vrijeme je da se krene dalje, digne glava, uspravi hod i nabaci široki osmijeh. Samo je to dobar put da se krene dalje i to u pozitivnom pravcu. Rekao mi je danas jedan pametan i pozitivan čovjek "Ponekad je noga u guzicu u stvari korak naprijed. Zamisli da u ispruženoj ruci držiš nešto. Nakon nekog vremena zaboli te ruka i nakon još nekog vremena odlučiš tu stvar ispustiti iz ruke. Što se dogodilo? Možeš misliti da si ispustio nešto iz ruke i to izgubio. Ali što je sada sa tvojom rukom? Ona je slobodna, možeš ju micati i raditi s njom što te volja i na kraju uzeti u ruku nešto puno bolje."
I zato od danas, nova stranica. Dosta je bilo odmaranja. U negativnoj stvari treba tražiti što je pozitivno iz toga izašlo. Dosta je kritiziranja samog sebe, vrijeme je da tu energiju usmjerim u pozitivnom smjeru, i slijedim intuiciju i krenem dalje. Također dosta je bilo vježbanja ljenosti, to je najlakše, to je linija lakšeg otpora. Sve što napravim radim za sebe i za svoju budućnost i to je moj cilj.
Čujemo se i čitamo uskoro!

Vaš D.D.(uzvraća udarac)

p.s. kako sam davno već najavljivao novi blog dizajn u čemu su mi pomagali melted i creative, a nikad to nismo dovršili jer dečki na žalost nisu imali vremena, molio bih malu pomoć oko toga, ko zna i umije sa css-om, većina je stvari posložena, ali treba napraviti male izmjene. Pa ako ima neko dobre volje ili imate nekog, bio bih zahvalan. thanx.

Post je objavljen 19.05.2005. u 17:22 sati.