Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Pronađen ukradeni Audi 100

I u današnjem policijskom izvješću o jučerašnjim događajima u Uskoplju spominje se krađa automobila, odnosno, ovaj put pronalazak ukradenog automobila u Uskoplju:

Dana 18.5.2005. godine, prijavljeno je PS Travnik, da je u noći 17/18.5.2005. godine, u mjestu Pokrajčići, općina Travnik, ispred obiteljske kuće vlasništvo Zorana Z., ukradeno pmv marke "Audi 100”, registarskih oznaka 720-T-097, koje je koristio Franjo Š., iz mjesta Pokrajčići , općina Travnik. Očevid su obavili službenici OKP-a PU Travnik.
Operativnim radom na terenu, oko u 02,00 sati, ophodnja policije PS Gornji Vakuf-Uskoplje pronašla je pomenuto vozilo i provjerom je ustanovljeno da registarske pločice ne pripadaju navedenom vozilu, nego pmv marke “Golf II” sa područja općine Gornji Vakuf-Uskoplje, koje su iste noći ukradene. Na mjesto događaja upućena je ekipa za očevid OKP-a PU Bugojno, koja je nakon obavljenog očevida pmv marke “Audi 100” prebacila na parking prostor PS Gornji Vakuf-Uskoplje. Daljnjim provjerama je ustanovljeno da je pmv “Audi 100” ukradeno na području Travnika i da je vlasništvo Franje Š. iz mjesta Pokrajčići, općina Travnik. Istraga je u tijeku.


Post je objavljen 19.05.2005. u 13:30 sati.