Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

U seksu budite dame i gospoda


A kakve su one, i kako se treba ponašati od prvog susreta nadalje, detaljno izlažu Em i Lo, popularne kolumnistice koje su nakon 'Big Banga' napisale i 'Sex Etiquette for Ladies and Gentlemen'.

Cure s Nerve.com potrudile su se oko knjige - naročito su smiješni, ali i korisni, dijagrami u poglavlju "Što učiniti ako odjednom baš morate na WC", a evo kratke šetnje kroz njihove savjete:



Prvi poljubac
Ulazak u prvi poljubac ne treba izgledati kao grabežljivi napad, spajanje usana na silu uz višak sline.
DA - Počnite polako, i lagano dođite do svih francuskih štosova; nemojte gurnuti partneru/ici jezik u grlo svaki put kad vam se usne dotaknu.
NE - Nemojte odmah navaliti na dude, guzu ili međunožje čim vam se usne spoje, ili zgrabiti nekoga za lice da se slučajno ne izvuče iz vašeg zagrljaja.


Prvi seks
Gospodin i dama nikada ne žure. Oni znaju da je zavođenje jelo koje se konzumira polako. Gotovo svatko više uživa u seksu uz svijetlost svijeća i glazbu taman dovoljno glasnu da priguši sva slučajna nepristojna ispuštanja zvukova. Ali bilo kakvu stvar koja ukazuje na to da biste na spavaću sobu mogli montirati vrata na okretanje - poput sprženog CD-a s oznakom "Sex Mix" - treba izbjeći pod svaku cijenu.
DA - Pričajte o maštarijama i pohvalite svog partnera/icu tijekom seksa. Povratna informacija će ih obradovati.
Pokušajte produljiti predigru uz malo zafrkavanja - naročito kad se radi o damama - i zapamtite da čarape morate skinuti!
NE - Nemojte pristupati seksu kao utrci ili pretpostaviti da će ono što je uzbuđivalo vašu bivšu/bivšeg odvesti i vašeg trenutnog partnera/icu na sedmo nebo.
Nemojte misliti o nečem drugom da biste odložili neizbježno. Nijedna cura ne želi se ševiti s tipom koji u sebi pokušava odvrtjeti sve golove iz prošlog kola Lige prvaka.



Orgazam
Moderne dame i gospoda znaju da orgazam jednoga od partnera nije ciljna linija u utrci. Smatrajte seks utrkom na tri noge (s nogom u vreći) - vaš partner/ica se ne može natjecati niti doći do cilja bez vas (i obratno!).
DA - Pokušajte dami pružiti barem jedan orgazam jer je njena postorgazmička faza sporija od muške, što znači da ona može dulje uživati u seksu.
Prihvatite ako vam partnerica kaže da ne može svršiti.
Ispustite duboki uzdah ili zastenjite kad svršavate. To će biti primljeno kao i dobrodošli aplauz na kraju orkestarske izvedbe.
NE - Nemojte pružanje orgazma ženi shvatiti kao naporan posao. Uzrokovati nelagodu oko izvedbe najbolji je način da se pobrinete da ona ne svrši.
Nemojte se pretvarati. Nema potrebe za neukusnim ispoljavanjem lažne ekstaze.
Nemojte shvatiti osobno ako vaš partner/ica nije prešao crtu. Nemojte partnericu nazivati frigidnom ili nagovijestiti da joj s 'opremom' nije sve u redu.
Nemojte ismijavati partnerov stil svršavanja, smiješne grimase ili čudne zvukove koje proizvodi u krevetu.



Nakon seksa
Dobro maženje nakon žustrog rituala parenja ono je po čemu se razlikujemo od životinja.
DA - Odvojite barem petnaest minuta za grljenje/škakljanje po leđima/raščupavanje kose.
Ako se seks dogodio ujutro ili navečer, pustite da faza grljenja automatski prijeđe u fazu zajedničkog spavanja, bez nervoze oko toga što to podrazumijeva.
NE - Nemojte očekivati ili zahtijevati maženje dulje od sat vremena.
Ako ste domaćin/ca, nemojte tražiti trenutno napuštanje poprišta - osim hitnih slučajeva kao što je da vam se starci uskoro vraćaju ili vam je u kući izbio požar.


Ljubav na javnom mjestu
Kad krenete van, morate uzeti u obzir osjetljivost svih puritanaca na ovom lijepom svijetu.
DA - Samo naprijed u restoranu - ukoliko se stolnjak proteže do poda.
Seksajte se u uredu, svom ili bilo koga tko je iznad vas u korporacijskoj hijerarhiji.
Seksajte se u autu ako ste na pustom mjestu, dovoljno daleko od svih okolnih škola.
NE - Ne seksajte se u toaletu aviona ukoliko ne putujete prvom klasom.
Nemojte nastaviti sa seksom u javnom zahodu dulje od tri minute nakon što je netko kucao na vrata.


Utroje
Seks utroje je ugodan softcore način za eksperimentiranje s biseksualnošću, razbijanjem tabua i egzibicionizmom.
DA - Pohvalite partnera/icu izrazima poput 'nisam mogao prestati misliti na tebe' i 'ti svakako bolje izgledaš' da biste im podigli samopouzdanje.
Prihvatite da, ako ste 'treća strana', možda nećete doći do orgazma - iako par hoće.
NE - Nemojte preskakati predigru samo zato što je to utroje, to je sjajna grupna aktivnost.
Nemojte ulaziti u to s kolegom/icom s posla ili bliskim prijateljima - to je recept za katastrofu.


Post je objavljen 17.05.2005. u 19:31 sati.