Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackdoghell

Marketing

O bendu kojeg tako jako volim!

Izvadak iz maturalne radnje:

Led Zeppelin je bio definitivno heavy metal bend. To nije bila samo vrlo snažna interpretacija bluesa, nego je bila riječ o tome na koji su način ujedinili mitologiju, misticizam i raznolikost drugih žanrova (svjetsku glazbu i britanski folk) u svojoj glazbi. Led Zeppelin je bio i ostao najmističniji bend na svijetu. Oni su, iako rijetko, davali intervjue i dolazili u kontakt s novinarima. Jedina veza sa svijetom i publikom bile su njihove ploče i koncerti. Više nego ijedan drugi bend, Led Zeppelin su postavili koncept albumskog-orijentiranog rocka, odbijajući lansirati popularne pjesme sa njihovih albuma kao singlove. Radeći to, uspjeli su održati dominantnu ulogu u odnosu na sve ostale grupe.

Grupa Led Zeppelin ostat će zapamćena kao jedna od najboljih rock grupa svih vremena i velika inspiracija svim novim generacijama.

Kad malo razmislim.. Zeppelini mi daju snagu za život već jako dugo..
Uvijek kad sam bil nesretan upalih neku pjesmu (najviše puta Down by the seaside) i jednostavno kad čujem tu božanstvenu svirku moram biti vesel..
Dugujem im sve.. oni su me vadili kad mi je bilo teško.. pratili moje uspjehe i neuspjehe..

Pogodite kaj sam pustil prvi put kad je cura došla kod mene? Led zeppelin dvd.. htio sam s njom podijelit moju drugu sreću (ona je postala moja prva sreća)..

A neee.. opet sjećanja..

Dosta..

Završavam ovaj post jer sam sebi obećao da više neću pisati o Noj..

Njoj.. ajoj.. LY..

Post je objavljen 09.09.2005. u 13:14 sati.