Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjera

Marketing

FEMINISTIČKI UDAR NA HRVATSKU

U Hrvatskoj se u zadnjih nekoliko tjedana u medijima provodi sinkronizirana akcija – feminističkog udara protiv svega što je normalno, tradicionalno i kršćansko …muško! Ta akcija nije bezazlena niti bez političkog pokrića feminističkih krugova koji su se uvukli u politički vrh. Napose u pravosuđe i saborske odbore za izradu nacrta zakona.

NA SILU i faktički, prijetnjama građanima, pokušava se donijeti zakone potpuno strane ovom narodu, mentalitetu i kulturi. Zakone kopirane od dekadentnog zapada, i posebno iz Velike Britanije. Ali i zakone koji ne postoje niti u jednoj civiliziranoj državi. Da bi smo razumjeli, tko, što i zašto? Moramo se vratiti na IZVORE feminizma.

Feminizam je nastao koncem 19. stoljeća i to iz raznih ezoterijskih, crnomagijskih i okultnih grupa i društava. Te grupe, društva i privatni 'kružooci' bili su inspirirani – spiritizmom! Tada popularnom (a i sad, također) praksom među bogatima i dokonima. Zazivanje duhova, uz svijeće… i "savjeti" koje im sablasti saopćavahu, bilo je nešto – uobičajeno! Iz tog miljea, pojavit će se i različite političke stranke i pokreti, s totalitarnim predznakom, kao: Nacistička, cionistička, komunistička…iz tog miljea izrodit će se krvava boljševička revolucija i diktatura u Rusiji, iz tog miljea pojavit će se Hitler… od tih krugova pojavit će se iz tame lažne "znanosti" (teorija evolucije) rasizam. Posljedice po cijeli svijet – znamo!

Iz tog spiritističkog miljea, te močvare duha, pojavit će se i "društva za eugeniku" koja su naučavala (osobito u Sjedinjenim Državama, sve do početka drugog svjetskog rata) da niže rase treba spriječiti u razmnožavanju. A višu rasu (bijelu) razvijati. Iz tog miljea porodit će se i razne sekte, među njima i razna "filantropska" udruženja iza kojih se skrivale – masonske lože! I ne manje važno za ovu temu: Iz tog duha vremena pojavit će se – feminizam! Kao krik pobune i mržnje na Boga! Ali, ne krik žene, nego krik onog naroda kojeg je Bog odbacio kao svoj bivši "izabrani" narod, zbog njegove nevjere i sotonskog karaktera i duha!

Feminizam je suvremeni spiritizam i obožavanje demona – satanizam! Mržnja na muškost kao simbol božanstvenosti i stvaralačkog genija! Mržnja nevrijednih na vrijednost!

Feminizam se pojavio kao program za uništavanje kršćanskog svijeta i judeo–kršćanske civilizacije. Isto kao i darwinizam, taj program je izvučen iz židovske knjige – Talmuda, te Kabale! Od kuda je uzet i sav simbolizam i misticizam cijele masonerije! Naime: nauk Talmuda je da su samo Židovi – ljudska bića, dakle – ljudi. A svi ostali su – goyi, što znači: životinje, koje, doduše, izvanjski imaju Božje obličje, ali pošto ne poznaju zakone i običaje, i ne drže Zakon Božji, oni su vrsta životinja, stvorena da služi lažnim "izabranicima Sionskim"!

"Narodu je bilo sugerirano da su samo Židovi – sinovi Božji, i da su samo oni dostojni čovječjeg imena, a da je ostale ljude Bog stvorio samo kao tegleću stoku i židovske robove (ljudski lik im je dao samo zato da Židovima ne bi bilo gadljivo primati od njih usluge)"! (Blizu je, pred vratima,… ibid, s.161–167. /Nilus. PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA. Izdanje priređeno od Ivan Mužić. Biblioteka GRAĐA, Split 1999.)

Taj "nauk" židovske crne magije (a zna se da su Židovi oduvijek prakticirali crnu magiju i slične rituale, još od vremena Salomona) iz Talmuda i Kabale,(što je cijela Kabala nego Židovsko čarobništvo?) prerađen je u POLITIČKI I ZNANSTVENI PROGRAM – razumljiv i prihvatljiv gojimima! Taj program poznat je kao – darwinizam, ili, teorija evolucije! Iz tog programa, koji kršćanina uči – da je on samo – životinja "na višem stupnju razvitka", izvučen je nauk o "prirodnoj" "ravnopravnosti spolova" a slijedom toga – feminizam. Kao nauk o većoj vrijednosti žene. I o višoj rasi žene, u svijetu čovjeka. Kao što Židov donese i nauk o "višoj" rasnoj vrijednosti Židova nad ostalim narodima – gojimima!

Na opravdane kritike prema Židovima i njihovom religijskom fanatizmu i širenju – govora mržnje – Židovi odgovaraju neprestanim sudskim tužbama protiv mnogih intelektualaca u mnogim državama svijeta. "Argumenti" su im – tisuće tužbi protiv intelektualaca i klevetanje po javnim medijima! Židovi se žele postaviti, kao da su oni IZNAD ZAKONA i da se o njima ne smije čak niti istina pisati!? (Čak niti ono što su sami napisali u svojim vjerskim knjigama!?)

Pogledajte tko je vlasnik Cosmopolitena? Tko je vlasnik ostalih, različitih tzv. "svjetskih, ženskih časopisa"? Tko je vlasnik najutjecajnijih dnevnih i tjednih tiskovina u Sjedinjenim Državama? Tko je vlasnik najutjecajnijih svjetskih TV postaja? Tko kroz sav taj medijski sustav laži, neprekidno potiče ženu na nezadovoljstvo, mržnju, prkos i lažni ponos… tako suprotan kršćanskom duhu? Pročitajte naslove na tim "modnim i ženskim časopisima"?! To je – sablazan zdravog razuma! To nije mogao napisati novinar slučajno! To su PRIPREMLJENE, psihološke udice, MENTALNI MAMCI… za djevojke. To je iskvarivanje kršćanske duše, još nevješte raspoznati 'zamku Ptičarevu'! Kroz riječi, simbole i praslike se ulazi u um (software) čovjeka, i iznutra ga se – hackira. Pošto žena ima slabiju zaštitu programa svijesti… nju se lakše zavodi, a potom… zloupotrebljava protiv muškarca! Za ciljeve o kojima većina čitateljica tih mržnjom i destrukcijom tempiranih časopisa – nema pojma!

Da bi se sve razumjelo, mora se sve povezati! Talmudski učenjaci su shvatili da kršćanstvo i vjeru Isusovu mogu uništavati samo preko onih koji su nezadovoljni u tom kršćanskom svijetu. A ako neki (kao žene, recimo) i nisu bili nezadovoljni, valjalo ih je učiti da budu nezadovoljni! To učenje nezadovoljstva i mržnje – žene prema muškarcu, (rušenje obitelji, kao nukleusa društva) postalo je glavna nit vodilja – feminizma!

Iz te destruktivne mržnje (iza koje se ceri zloduh Talmuda) rađaju se zahtjevi za raznim zakonima protiv muškaraca (time protiv kršćanstva), zakoni koji kao da su spravljani u samome paklu… zakoni kojih po barbarstvu nije čak bilo, niti među najvećim diktaturama. Štoviše, ovi zakoni, koji se traže i donose u tzv. "modernom svijetu" potpuno odudaraju od sve povijesti uljuđenih naroda u zadnjih 2000 godina. Ti zakoni, izravni su Antikristovi zakoni. (Ti se rasistički zakoni – kroz državna zakonodavna tijela – stvaraju i provode rukama zavedenih i potkupljenih "kršćana" /goya/ protiv samih kršćana?! A sve iz političkog mraka izvaninstitucionalnog odlučivanja – loža)

U isto vrijeme, blebetati o "ljudskim pravima" a donositi zakone o otimanju imanja, kuće, stana, muškarcu u korist – žene! Čisto su ruganje razumu i pljuvanje u lice – humanosti! Na sudovima osuđivati muškarce zbog tzv. "obiteljskog nasilja" (u što se država nema pravo pačati) i to reklamirati kao "napredak", sotonski je cinizam, svojstven samo djeci Knjige mržnje –! To za NJIH jest – napredak. Jer uništavaju kršćansku obitelj, jer razaraju društvo, jer ruše normalne odnose između muškarca i žene. O, da! To je za NJIH veliki uspjeh!

Feminizam je stvoren nevidljivom rukom onih 'kružooka' koji su primali "savjete" duhova umrlih osoba! Ti "duhovi" su im šaputali kako je "kršćanska vjera nazadna, i kako ju treba rušiti i ženu osloboditi"! Od čega to "ženu osloboditi"? U kakvom je to ropstvu bila, pa da ju treba "osloboditi"!? Vidite, to je ono što većina ljudi ne shvaća. Ne razumiju što se skriva iza poruke. Talmudski "mudraci" zla su pokrenuli kampanju, da se ženu – oslobodi… od – KRŠĆANSTVA (tog po njima "prokletog jarma") da se ženu "oslobodi" od BRAKA, da se ženu oslobodi od RAĐANJA… "goyske štenadi", kako kažu sinovi Sotone! Da se ženu nauči na grudima nositi – paščetinu, a ne dijete… A to ih uče kroz razne – ženske časopise, savjetujući – sljedbenicama – što je 'in' (dakle, moderno) a što je 'out' (nemoderno)! A ne govoreći im TKO JE TAJ koji odlučuje što je to moderno a što ne!

Isti ti zloumovi su uveli i abortus kao "pravo žene"! Da bi na legalan način ubijali čak i nerođena ljudska (po njima – životinjska, goyska) bića! Uglavnom, kršćane! Jer se nigdje ne vrši abortusa, na cijelom svijetu, kao među tzv. "kršćanskim narodima"! Je li to slučajno?

Umjesto da se žena drži onoga što je ZDRAVO i KORISNO, odbacujući ono što nije zdravo i nije korisno! Ne samo žena, nego i muškarac. Ali ovdje sad govorimo o strašnoj manipulaciji koja se vrši nad ženama!

Je li novac odlučuje što je "moderno"? Ili… razum? I što je uopće moda? Čemu i kome služi?

Strašno je danas vidjeti, gdje djevojke, na grudima – koje im je Bog podario da DIJETE nose i doje – nose paščad i još mu tepaju: "Gle, kako je lijepi, kako je slatki…" Gdje ćeš dublje poniženje, strašniji sunovrat. I pazite! To rade – tzv. "kršćanke"!? Nećete naći Romkinju da nosi pašče na grudima. To je njoj odvratno i ponižavajuće! Svaka čast Romkinjama, koje na grudima nose djecu, a ne paščad!

Ženu se "oslobođa" od odgoja djece… ženu se "oslobođa" od NJE SAME! Od njene biti i prirode. Žene postaju – prazne ljušture. U zadnjih 150 godina, žene su se i fizički izmijenile: Gube sve ženske atribute. (to sve, ponajviše u zapadnom tzv. "razvijenom" svijetu?!) grudi im se smanjuju, deformiraju, kukovi sužavaju (počinju ličiti na – muškarca) pozadina postaje – ravna… lice, sve češće, deformirano. Karlica žene se smanjila oko 10. cm. U zadnjih 150 godina. To su i istraživanja pokazala. Znanost je potvrdila, da žene koje koriste duhan, tj. cigare, oštećuju dijete koje nose u trudnoći. A sami vidite koliko je primjera, da ženska, trudna… sjedi u društvu i ne vadi cigaretu iz usta… što se onda čudimo, sve većem moralnom, duhovnom i fizičkom propadanju čovjeka sa svakim novim naraštajem!?

Što se sije, to se i žnje!

Feminizam kao pokret nastao na platformi okultnih nauka, udara na same temelje civilizacije, prijeteći tzv. "modernim" barbarstvom. A najopasnije je barbarstvo sakriveno iz paravana – tzv. "napretka" ili "modernizma"! Fanatizam frustracije sakriven iza političkih dužnosti. Zmijinja ("Sotonina sinagoga." Otkrivenje. 2:9.) mržnja prema muškarcu sakrivena iza "brige" o "jadnim" "maltretiranim" ženama!

U isto vrijeme u tjedniku Nacional (nacionalna sramota od tjednika) pojavljuje se na naslovnici – udarno… priča o maltretiranju žene, što je, kao, činio neki hrvatski diplomat. I naslovi, koje kad sam vidio: pomislio sam da se radi o nekom – ratnom zločinu! Tako je to sve medijsko–crnomagijski upakirano. Naslov tipa: "14. sati svjedočenja"?! Čovjek pomisli da su ispitivali nekog o – ratnim zločinima? A ne o bračnim svađama, ili tko je koga udario šamarom! U isto vrijeme se u Jutarnjem listu pojavljuju napisi o temi – obiteljskog i bračnog nasilja. I prijedlozi za zakone i kazne. U isto vrijeme se na TV organiziraju emisije s istom temom…????

I onda se predlaže da se muškarca zatvori na godinu dana u zatvor, ako, ošamari svoju suprugu!?!??? To je doslovno, zakon kojeg predlažu kriminalci i rasisti. Takve zakone nema niti jedna, čak ni totalitarna vlast na zemlji! A predlaže se i da se tim "smrdljivim" muškim "agresivnim životinjama" oduzme i stan, ili kuća!? Možete li ovo vjerovati? Tu smo, dakle! Cilj je – "nekome" pljačkati hrvatske ljude. Otimajući im kroz supruge kojima manipuliraju – nekretnine! Pitam se: kakve veze ima stan, kojeg je muž naslijedio od svoga oca, ili kuću, sa suprugom koja je ošamarena? I koja taj stan nije niti gradila, niti – plaćala? Ne zove li se ovo – otvoreno DRŽAVNO NASILJE i kršenje ljudskih prava građana – muškaraca! A većina žena nije niti svjesna što i tko stoji iza svega! Koji rušilački zloum!

Feminizmom se politički manipulira, za postizavanje određenih političkih ciljeva. Žene, njihova prava, njihove teškoće… sve to je samo političko topovsko meso na političkom bojnom polju gdje masoni i njihovi gospodari – pokušavaju uspostaviti svoju dominaciju nad cijelim svijetom, a pod imenom – Novi Svjetski Poredak!

Prekasno će i mnoge žene shvatiti da su bile, iskorištene, kao oruđe protiv obitelji, pa i protiv vlastite djece, muža, domovine! Na koncu, i protiv žene same!

Naravno, ne hvalim muškarce. Koji su dopustili, često puta, svojim nečasnim ponašanjem, opravdane kritike žena. I koji su svojom nekorektnošću proigrali mušku čast. Dopustivši sebi "luksuz" valjanja u blatu materijalizma. Time su rušili vlastiti autoritet i od sebe pravili – karikaturalne likove nemoćne obraniti se od lanaca optužbi koje su sami sebi skovali! Ali, ovdje govorimo o zlouporabi prava i nečasnim namjerama onih koji huškaju žene, i na njihovu vlastitu štetu – u neprirodni rat protiv obitelji, a time i protiv žene same!

U Francuskoj je po podatcima iz 2002. godine 40% muškaraca u najboljoj dobi za ženidbu – onih između 30 i 40 godina, materijalno situiranih – izjavilo da se NEĆE ženiti! Kao razlog su naveli: da im žena ne otme imanje(stan, kuću, ušteđevinu) koju su oni stjecali. Eto što čine NEPRAVEDNI zakoni. I kamo vode. Po nekim procjenama, do 2010 godine više od 60% muškaraca u najboljoj dobi za ženidbu, u cijelom zapadnom svijetu – neće se ženiti! Iz gore već navedenog razloga: da mu supruga, žena… po nepravednim i masonskim, tlačiteljskim, talmudističko, sotonističkim zakonima ne otme stan, kuću, ušteđevinu…

Malo je reći za sve ovo: Strašno!

Zato zapad propada! Nema djece. A gradovi puni paščetina i njihova izmete po ulicama, smrada po stanovima. O je! Ali to se zove "kultura" "napredak", tako su rekli 'stričeki' iz talmudskog mraka a kroz – lože! Zato zapad ide ratovati protiv još normalnih naroda na istoku… jer se boji širenja tih zdravih naroda, čije žene ne nose paščetine na grudima, nego, djecu… vode ih po – pet, šest… Zapad se boji vala stranaca… jer sam zapad – IZUMIRE! Pun staraca i "slatkih" 'cuceka' i smrdljivog psećeg izmeta po parkovima(gdje se više ne igraju djeca) i ulicama. Inače, predviđa se da će samo u Europi do 2030 godine biti potrebno oko 50 milijuna stranih radnika. Uglavnom iz istočnih zemalja!!

Naravno, neka žive i zauzimaju teritorij oni narodi koji izvršavaju Božju naredbu: "I Blagoslovi ih Bog (Adama i Evu) i reče im Bog: "RAĐAJTE SE i MNOŽITE SE, napunite zemlju i VLADAJTE NJOME…"! (Postanak.1:28.)

Jednostavno! Oni koji žele i imaju djecu, (djeca su slika Božja) oni trebaju životni prostor i da se – šire i množe! Oni koji hoće paščetine (koji su karikature svojih vlasnika) oni moraju izumrijeti! To je prirodni zakon!

Tako je oduvijek bilo. Zato je ova bjesomučna mržnja na istočne narode. Jer zapad bi svoje bogatstvo – sebično – zadržao samo za sebe… i svoje "slatke" – 'cuceke' a neka djeca (ljudska bića) po svijetu – umiru od gladi! Doista, takva ideologija, mora propasti. Ugušiti se u svome smradu i… mizeriji dekadencije i demonije!

Odgovornost za sve ovo, nose i sve kršćanske crkve i institucije. Jer šute, jer se boje javno žigosati neprijatelja i popu reći pop a bobu bob! Napose, odgovornost nosi rimokatolička crkva, koja ima i najveći utjecaj. I umjesto da se brinu kako zaštititi svoje stado i svoj narod, kojeg "ljube", kako kažu. Oni se brinu kako ušutkati i uništiti nezavisne autore kao što je autor ovog teksta.

U mizeriji pederskih i lezbijskih prava. U neredu institucija(žurni su samo kad treba kršćane maltretirati, špijunirati i na sudove izvoditi) i državnoj zaštiti kriminalaca kroz zakone. Sve to zlo sa zapada sad se pokušava žurno i na SILU (kroz zakone) unijeti u Hrvatsku. Da što brže i ovdje narod izumire i – nestaje! Da "netko" jeftino kupuje ovu lijepu zemlju! U tom smislu, sve ovo što se radi zadnjih dana, ne može se drugačije nazvati, nego: Feministički udar na zdrav razum! I… feministički medijski, sinkronizirani udar na Hrvatsku!

I kako to da se svi ti profeministički napisi pojavljuju u časopisima, tjednicima, dnevnim tiskovinama, radio postajama itd. koji su pod utjecajem iz inozemstva i novac PRIMAJU iz inozemstva. Ili su u orbiti raznih mračnih tzv. "otvorenih društava" kao što je društvo velikog "čovjekoljubca" – Židova – Soroša? Je li to sve "slučajno"? Kako to da Soroš i njegova družina, NIKAD i NIGDJE ne pomogoše ništa kršćansko ili – nacionalno?

Nego i samo antikršćansko i protunacionalno! Ne otkriva li se tu prava bit svih takvih "filantropa"? Svih takvih udruga i institucija? Ili tzv. "građanska udruga GONG" koja je ove godine dobila i nekakvu gradsku nagradu, sa lijepim novčanim iznosom. A taj isti GONG činio je i čini sve što može na planu političke mimikrije da prikrije svoju pravu djelatnost!

Uzmučio se simbolički Zmaj, tj. njegova glava– jer ne ide im kako su planirali. Nisu svi kršćani glupi kako su ih oni u svojoj besćutnoj, okrutnoj, neljudskoj, sotonskoj oholosti zamišljali. Oholost je i Lucifera, tj. Bafometa, njihovog boga –prevarila! Levijathan se razgoropadio, ali svejedno, neće mu pomoći sila i lukavstvo, ta dva stupa… njihov Jahin i njihov Boaz, u njihovu hramu! Jer jedno oko prati pokrete Levijathana u dubinama. I zna što smišlja. Zato onaj koji će suditi idolima i razbiti Bafometa objavljuje kroz Izaiju:

"Tada će Jehova kazniti mačem svojim strašnim i velikim, i moćnim, Levijathana, prugu zmiju, i Levijathana krivuljastu zmiju. I ubit će Zmaja koji je u moru." (Izaija. 27:1.)

Što su 'mora' u biblijskoj simbolici?

"Vreva (huka) je od naroda, kao velikih mora– ali će se povikati na njih–" (Izaija.17:13.)

"A bezbožnici su kao more uskolebano (uzbibano), koje se ne može umiriti…" (Izaija.57:20.)

I nema tu ništa nejasno. Na žalost! Zato, svatko od vas i sam treba doprinositi razotkrivanju pravih namjera ove feminističke kampanje. I razotkrivanju – u javnosti i u društvu, onih koji iza svega stoje. Jer se svakog muškarca, svake žene, tiče! Neprijatelj roda ljudskog, radi i lijevo i desno…i protiv jednih i protiv drugih. Radeći za opće dobro– suprotstavljajući se neprijatelju, gdje god možete, u svakom segmentu društvenih, političkih ili gospodarskih zbivanja – Vi i za svoju bolju budućnost radite. I za bolju i sretniju budućnost svoje djece. A bitka za budućnost je – sada!



Post je objavljen 12.05.2004. u 00:58 sati.