Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leif

Marketing

evo da malo nešto napišem...

Vidim da je zatišje malo ovih dana pa da razbije dosadu...
Vikend je bio standardan, ja i frend smo došli do zaključka da se više dvoje ljudi nemože sa sto kuna napit kad ide van, ili da može, ali se treba isplanirat prije (čitaj: kupit pivu di je jeftina, ohladit je, itd). Kako smo izašli u subotu, grad je bio prazan zbog utakmice, pa smo mogli uživati u "prirodnim ljepotama" na Korzu. Mogu samo reći da je onih pola sata što smo čekali ispred robne kuće Ri bilo zanimljivo :) Prvo smo svjedočili pokušaju prelaska korza 5 cura, ali samo sa jednim kišobranom... (Zašto nemam fotoaparat, zašto???? )
Nako što smo se oporavili od tog prizora, prišao nam je neki tip i počeo govorit nešto u stilu "One piva, it's okej!". Otišao je nakon što je to ponovio par puta. Kada je prestala kiša, došli smo do kraja korza, i kako se nismo mogli složit što da učinimo sa preostalim novcem, otišli smo u Hamby, i gledali khm, ljude, khm u odorama Rijeke kako se dovikuju. Nakon hambija, kupili smo jedan qpack i sjeli u park sa druge strane mosta preko Rječine, da bi za 5 minuta ta boca sletjela na pod i dopola se ispraznila. Nakon što smo završili tu pivu, pokupili smo se u strahu od fanatika koji su trebali hodočastit od Delte prema Trsatu i brzo se popeli Trsatskim stubama...
Nedjelja je bila savršeno dosadna - buđenje u 11, ručak u 12, lupanje po kompu cijelo popodne, navečer opet sastanak sa frendom i žicanje cigara po Trsatu.
Jutros sam se dignuo standardno oko 9, jer sam trebao ić kupit novine i kruh; ali me to nije spriječilo da do 11 lupam po kompu i tek u 11.20 krenem "učit" za kontrolni iz matematike koji je bio danas.
Sada bih kao trebao biti u kazalištu na nekoj predstavi, ali mi se neda tamo sjedit i gledat idiote kako se krevelje po pozornici....


Post je objavljen 16.05.2005. u 19:37 sati.