Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osobnistav

Marketing

Sanaderu, gdje ti je granica bahatosti? (2)

VLADAJUĆA STRANKA NA LOKALNIM IZBORIMA POBIJEDILA U ŠEST OD 21 ŽUPANIJE
Debakl HDZ-a, Sanader proglasio pobjedu
Potvrdili smo da smo najjača stranka, a u nekim županijama, kao na primjer u Virovitičko-podravskoj i Požeško-slavonskoj i gradu Karlovcu snažniji smo nego do sada, naglasio je Sanader
ZNA` LI TI ZBRAJATI?
ZAGREB – Hrvatska demokratska zajednica je na jučer održanim izborima pretrpjela najteži poraz od čuvenog trećeg siječnja 2000. godine, kad je Tuđmanova stranka prvi put sišla s vlasti u Hrvatskoj.
Naime, po neslužbenim rezultatima koji su pristigli do zaključenja ovog izdanja, HDZ je osvojio najviše glasova u šest od 21 hrvatske županije. Prije četiri godine, na prethodnim lokalnim izborim, HDZ je relativnu većinu po broju dobivenih glasova ostvario u 15 županija, što je bio za skoro tri puta bolji rezultat nego jučer. HDZ je ostao daleko od pobjede i u četiri najveća hrvatska grada – Rijeci, Zagrebu, Splitu, te Osijeku. Sanaderova stranka izgubila je i neka tradicionalna uporišta, poput Splitsko-dalmatinske županije ili Grada Sinja. Ipak, HDZ-ovci će, od značajnijih gradova formirati vlast u Velikoj Gorici, Dubrovniku, te možda u Zadru, a postoji i slabašna mogućnost da, uz vrhunaravnu koalicijsku kombinatoriku, osvoji gradonačelničko mjesto u Splitu.
Unatoč ovim brojkama, premijer Ivo Sanader je u svojoj prvoj reakciji ustvrdio kako je HDZ pobijedio na jučerašnjim izborima.


KOGA TI JO` MULJA` VARALICE. DAJ OSTAVKU!!!!



Post je objavljen 16.05.2005. u 06:07 sati.