Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anamarija

Marketing

Cool, happy iliti hepi, sex...

...oko toga se najčešće vrte oni blogovi obilježeni kao "cool" (valjda i zanimljivi). Za sada se moja bloger kompanjonka Hajdučica i ja borimo hrabro (pišemo jedna drugoj komentare) sa morskim psima blog-oceana.
Stalno mi na pamet dolazi uzrečica jednog Srbina koji je ko klinac ljetovao u Novalji s nama domorocima i kad mu je jedan od klinaca prepričavao neki film, on je samo kratko prokomentirao: "Nema ševe, nema mačevanja, jebeš takav film".
I fakat, komentara na pisanje o životu s djetetom, tzv. "obiteljskim vrijednostima" i sl. niotkuda (čast izuzecima). Nisam baš niti očekivala nešto, pa nije ovo jadikovka na to.
Eto, čisto sam napisala svoj komentar, kad to već mogu -he-he.
A za strpljive čitače mog bloga, evo i nagradnog teksta o jednom mom iskustvu, naravno o...znate već čemu...
Došao mi je polako s leđa, sav zadihan (narajcan što bi rekli cool blogeri) od mojih prethodnica , polako stavio ruku na dotično mjesto i počeo "raditi". Ja se baš nisam dala kao i obično, ali sam se s vremenom polako opuštala. Na radiju je tiho svirala glazba, zrak je bio ljepljiv i težak, a njegova ruka lagana i sigurna. Dodavao je još materijala za podmazivanje, sve se počelo pjeniti i rasti, bujati..A onda odjednom nešto hladno za rashlađivanje i ispiranje sokova. Pa onda opet sve ispočetka, s drugim pokretima sve bržim i jačim...pa opet "hladan tuš"....Taman sam bila na vrhuncu kada mi je blago šapnuo u uho: "Evo, gotovi ste, možemo na stolac za šišanje". Vau, stolac za šišanje....al to kojom drugom zgodom. Trenutno mi se uključuje mozak kućanice koja mora brzo obaviti hrpu stvari dok joj dijete spava. Baš me zanima da li sam uspjela napisati nešto "cool" i nadam se da mi muž neće zabraniti više odlaske fizeru.


Post je objavljen 28.06.2004. u 15:53 sati.