Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spaceoddity

Marketing

ostala sam uvijeeeeeeek istaaaaaaaa

Eh, oduzila mi se ta piva...skoro sam zaboravila na svoj blog, moram ga malko osvjeziti...dakle, sutra idem doma :-(, i tuzna sam, neda mi se i neda, ali moram!!!!
Dragi mi komi, radio je cijelu noc,a ja od jutra nesto petljam po kompu....mislim da su mi oci ko u drakule....uglavnom, nisam nigdje bila, nit posteno u kino izasla, nit u Vinceka na sladoled....takodjer nisam telku gledala puna 2 tjedna- strasno, buduci da nekoc nisam mogla zamisliti dan bez tv-a.
I tako mi se dani opet vracaju u rutinu, opet se moram primiti knjige- a lipo li je ljencariti....da je bar takav zivot, da sam se rodila ko Lijenivac-ili da to budem barem pet minuta.
Drzi me neki manjak inspiracije, a zaklela sam se da se necu prisiljavati da pisem postove samo tako...radije nikako...i na tren mi se ucinilo da imam nesto pametno za napisati....
I samo da jos ovo zabiljezim: Kako me, ali samo kako me zivcira kad sretnem nekog-neku frenda-icu, nakon nekog vremena i onda odmah: "Pa di si ti zeno, nista se ne javljas!".....joj, sto volim te slatke napade, kao da i ja nemam broj telefona....ma nisu to ni prijateljstva....bas sam primjetila da ja uvijek zovem, eto bas da vidim ko ce se mene sjetiti, egoisticno? E pa da, to je luksuz koji si s vremena na vrijeme priustim. Ciaoooooooooooooooooo

Post je objavljen 14.05.2005. u 15:43 sati.