Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/streberi

Marketing

evo prošo je još jedan tjedan..mali osvrt na naše profesore u našoj babinogredskoj gimnaziji...
eh odkud da počnemo..ima ih puno..previše.. naš cijenjeni i najdraži profesor iz fizike jako nam je falio danas 5.sat..naime,morao je prisustvovati državnom natjecanju iz..hm..stolnog tenisa..nadalje.. ali sva sreća da je naša "najdraža" profesorica jučer također bila odsutna...
ne ne, netrebam ja gaće niti grudnjak bijeli
samo trebam nekog da me dobro poševi.. :) (njena himna)
dobili smo novog profesora iz informatike..tip je..e..predobar!naravno ako izuzmemo jednu(da,jednu!) malenkost:NOSI TANGE!!!!!!..prošle godine je ajd još i ličio na nešto šta bi se moglo zbarit,al otkad se vratio s "služenja vojnog roka" moglo bi se reći da je nabacio koju (da, koju!) kilu i mora da je sreo mnogo toplih prijatelja.
i naš najdraži profesor iz moglo bi se reći matematike, koji smišlja svoje metaforice prije spavanja kako bi ih idući dan mogao prenjeti svojim učenicima..ajd još da su svaki puta nove!
"netko ti da savršen komad drveta i kaže da mu napraviš stol.ti njemu napraviš predivnu klupu, al ti njemu nisi napravio ono što je on želio-stol..jebeš takav posao"(komentar:šta će čovjeku stol ako nema klupu da sjedne za stol!?!)
nadalje, profesorica iz latinskog također ima a great amout of bisera:"ljudi(ako vas se može tako nazvat) koncentracija vam je na razini mrtvih konja!"
ženska iz engleskog koja ima običaj "veoma brzo" ispraviti testove napala je jednu curu(topla) i počela ju optuživati da je hercegovka(šta fali hercegovcima!)"nemoraš se dušo sramiti svojeg porijekla!"...a za vrijeme izlaganja jednog projekta jednoj curi(topla) pristojno je savjetovala:"pliz du konsalt jor dikšneri nekst tajm!"
I šta bi vi sad rekli na ovu školu?prava babinogredska gimnazija!:))

Topla i co.

Post je objavljen 13.05.2005. u 13:11 sati.