Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Jadranska Dopisna Go Liga - Neke partije su već završene ( stanje 13. 05. 2005. )

Nije prošlo još niti mjesec dana od starta Lige, a već su neke partijezavršene. Prije svega je značajno napomenuti da se, od startnih 12, broj natjecatelja počao na 13. Pristupio je Guido De Demetrio iz Trsta. On je 16. kyu. Njegove partije možete pratiti na Dragon Go Serveru pod alias imenom 'FugaziTS'.
Spomenuo sam da su neke partije već završene. Neki igrači igraju dosta brzo. Često su na serveru i odgovaraju više puta dnevno. U njihovim međusobnim partijama ima završenih, pa je tako do sada završilo slijedećih osam partija:

Damir Kovačević 14. kyu ( Slavonski Brod ) - Igor Krtalić 25. kyu ( Osijek ) 2 : 0
Zoran Simeunović 5. dan ( Bijeljina ) - Igor Krtalić 25. kyu ( Osijek ) 2 : 0
Damir Kovačević 14. kyu ( Slavonski Brod ) - Mirta Barbetti 9. kyu ( Cormons ) 1 : 0
Mladen Smud 2. dan ( Velika Gorica ) - Damir Kovačević 14. kyu ( Slavonski Brod ) 1 : 0
Dejan Repac 3. dan ( Beograd ) - Igor Krtalić 25. kyu ( Osijek ) 2 : 0
Nakon ovih završenih partija formirala se ljestvica po bodovima
D. Kovačević 3 boda ( iz 4), Z. Simeunović i D. Repac 2 boda ( iz 2 ), M. Smud 1 bod ( iz 1), M. Barbetti 0 bodova ( iz 1 ) i I. Krtalić 0 bodova ( iz 6). Ostali još nemaju završenih partija.
Ove završene partije, a i stanje u svima koju su još u tijeku, a njih je još 148, jer svak sa svakim igra po dvije partije, možete pratiti na Dragon Go Serveru. Link je pod nazivom servera u prethodnoj rečenici. Igra se reducirani handicap s maksimalnim brojem prednosnih kamenova 4. Takav handicap pridonosi zanimljivosti partija, ali nebi smio utjecati na krajnji redoslijed. Ionako dan-igrači, među kojima su favoriti natjecanja, igraju međusobno ravnopravne partije uz komi 6,5 poena.
Trenutno ima veći broj partija u završnicama i očekuju se promjene na turnirskoj tablici. O razvoju događanja u Ligi izvještavati ću na blogu.
bl. Muradenu


Post je objavljen 13.05.2005. u 09:30 sati.