Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Testirajte joj poljubac!

Rumene usnice su tu da bi ih se ljubilo. Ali ne, nađu se tu znanstvenici na plaći kod londonskog Rimmela koji bi na osnovu traga ruža malo filozofirali o karakteru dotične vlasnice usana. A naći će se tako i nekolicina vas koji će ići čitati ovaj članak i iznuđivati poljupce...



Prvi korak: namažite usne ružem i prislonite ih ne na monitor, već na list papira. (Sada kužimo čemu služi ova igra! Da što brže potrošite netom kupljeni ruž!) Potom između 6 ponuđenih modela odaberite onaj koji je najsličniji vašem jedinstvenom otisku, i ako još niste uspjeli spoznati tko ste i s kakvom vrstom partnera se trebate petljati - mi smo ti koji će vam sve nacrtati!

Strastvena
Kad vam se nešto svidi, želite to imati, i to po mogućnosti odmah i sad! Ista je i priča i u ljubavi, vi ste ono što se zove 'aktivna žena', iako ne pijete Bioaktiv, kojoj nije problem upasti frajeru sa spikom. Čekanje - što je to? Konačno, vi želite posrkati životne sokove do kraja.
Upozorenje za vaše priljepke: vama su sloboda i nezavisnost na prvom mjestu, neovisno o kojem području je riječ. Ništa vam ne pada teže od veze koja vas ograničava. Što očekujete od partnera? Pristojnu porciju strasti i odlučnosti. S frajerom koji na sve daje samo dva odgovora - da ili ne - ne znate što biste počeli, osim da ga ekspresno katapultirate iz gričkog topa točno u podne!

Romantičarka
Kad je jahanje po valovima osjećaja riječ, bilo svojim, bilo tuđim, vi ste glavna jahačica. Što, frendica vam ima ljubavnih problema? Trčite brže i od Bena Johnsona. Kolegica se ne osjeća baš najbolje? Vi prvi preuzimate taj posebno dosadan posao. Nije ni čudo da ste tako omiljeni. Druga strana medalje: kad su ozbiljni sukobi u igri, obilazite ih kao opatica sex shop. A kada su osjećaji u igri, naravno da želite nekoga tko je ispao iz neke bajkovite slikovnice. Jasno da možete biti jedino s čovjekom koji dijeli vaše pjesme i snove. Usprkos tome, vi niste jedna od onih cvilidreta koja će se rado prilagoditi njemu. Ponosno tražite svoju porciju slobode. A kako je vaš nastup većinom vrlo skroman, nije ni čudo da nalijećete na muškarce koji se ponašaju kao pokorni miševi sivonje. E, tu sad pomaže samo jedno: tražiti dalje!
VEĆA GORNJA USNICA



Dominantna
Da vas Pervan kojim slučajem pita 'sve ili ništa?', ne znamo što bi se moralo dogoditi da vi kažete 'ništa'. Uostalom, vi uvijek točno znate što želite, a nedajbože da ste u nešto i 100% uvjereni - nema toga tko će vas zaustaviti da to i dobijete. Vaše gorivo: izražena želja za uspjehom i priznanjem. Nema kod vas ništa napola, pa niste vi pola žene! Ukoliko vam nešto stane na put, pa bože moj, zato je valjda i izmišljen eksperiment. Ajmo udrit drugim putem. Posve jednostavno! Pritom, nema šanse da ćete pristati na neku ulogu 'sestre', vi ste rođeni da budete pravi Führer. Što, niste se prijavili za "Survivor"? Znamo, to može dovesti do nekih trzavica u vezi, pa opet, kada naiđete na nekoga tko poput papige stalno kljuca 'da', opet ne znate što biste s njim započeli, osim bacili ga u koš. Vaš partner iz snova bi baš zbog toga trebao imati tako visoko postavljene ciljeve, kao i vi. Još da se upišete na tečaj kompromisa, samo bi vam nebo bilo granica!
VEĆA DONJA USNICA

Tajanstvena
Ukoliko još niste primijetili, kad hodate ulicom, muškarci se okreću za vama, a žene bacaju zelene otrovne strijele. Zašto? Zato što posjedujete taj zagonetni šarm koji na druge ima magnetsko djelovanje. Ok, malo smo pretjerali, ali istina je da to katkada zna poprimiti takve razmjere da vi namjerno napuhujete vašu osobnost do apsurda (ne oblačite se kao drugi, ne pričate kao drugi, a kada ispalite vaš omiljeni hobi, nitko nikad čuo za njega). Upravo iz tog razloga vas ne privlači ništa što nema na sebi etiketu 'novo', 'nepoznato', 'individualno'. To vrijedi i za frajere - arogantno ljepuškaste spodobe, usamljeni jahači koje treba netko i ukrotiti djeluju izrazito jako na vaš mentalni sklop. Vaš najveći problem? Tek što osvojite plijen, brzo gubite interes. Što sada ne znači da ne možete biti u dugoj vezi. Možete, ali vaš partner mora svaki dan nositi periku, varirati u kilaži. Preporučamo da se upakira u celofan na kojem piše: Ne dirati!
USKE I RAZVUČENE USNICE

Realistična
Kad ste ono prijavili ljetni godišnji? Još 1. siječnja? Kad ste ono počeli uplaćivati stambeni kredit i mirovinsko osiguranje? U 4. osnovne? Ne bismo se čudili da ste si i muža osigurali u vrtiću? Kad je riječ o pokazivanju osjećaja, treba proći nekoliko desetljeća prije negoli iskopčate taj vaš vražji razum i poslušate što vam kaže srce. Što, već vas je netko nazvao ledenom kraljicom? Ma, hajde! Niste vi jedini kojima je teško pokazati izvana ono što čuvate iznutra. No, istina je da najviše volite kada se krećete dobro poznatim putanjama. Sigurnost, stabilnost i povjerenje vama su na prvom mjestu (btw. jesu li vas zvali da reklamirate koju banku?). Što partner može očekivati od vas? Neka odmah prekriži u dnevniku želju da ćete nekamo zajedno spontano otputovati i neka si odmah upiše kvačicu u kućicu da nećete spakirati kufere i reći da idete po pljugu i nikada se više ne vratiti...
USKE I MALENE USNICE
Pustolovka
Niti jedno brdo nije previsoko, niti jedna zadaća preteška, a vama je čaša uvijek do vrha puna. Još ako tom poduzetničkom duhu dodamo i malo taštine, spontanosti, brzih i impulzivnih odluka - i Hercegovci će vam se diviti. Ukoliko vam se netko usprotivi, odmah palite vaše borilačke instikte, a ne prezate niti od korištenja malo prisile. Može biti da će se neki frajeri u prvom trenutku možda i uplašiti, no tko kaže da baš na svakom dejtu morate koristiti taj vaš power woman pogled i pokazati mu kako se možete seksati iz sklekova. Najbolje se slažete s aktivnim samosvjesnim tipovima koji imaju tako jaka pleća da mogu glumiti vaš naslon. Mislimo, barem 5 minuta...





Post je objavljen 12.05.2005. u 18:12 sati.