Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

JESU LI DANAŠNJI HRVATI UOPĆE ZASLUŽILI CIVILIZIRANU HRVATSKU?

Gledam, stotine skupih postera koje svi mi plaćamo iz poreza,davanja,doprinosa (uzrokovanim zaduživanje tzv. države, odnosno javnog sektora-politikanata-trenutačno oko 30 milijardi USD),nedostakom investicijskih sredstava (čime se narod još više zatupljuje, stoga ludilo za smećem tipa BigBrother,Survivor i sl.) za skorašnje izbore.
ODABERIMO GRAD kaže jevrejski izrod srpskog podrijetla Vesna Pusić, antihrvatica u djelu i duši (Molim, razlikovati časne Židove od njihovih projugoslavenskih antipoda 'jevreja', o tome kao /djelomični/ pripadnik prve skupine znam najbolje,jer mi volimo Hrvatsku i mi smo Hrvati iznad svega).Pozivajući se na židovsku elementarnu mudrost,zar ne bi bilo bolje odabrati onoga koji će rukovoditi gradom u cilju povećanja općeg blagostanja, a ne grad koji je već izabran?
NEMA FARBANJA vrišti u plavom tonu pravaš Rožić. Točno. Neka ne farba pametne i intelektualno orijentirane Zagrepčane i Hrvate,jer ne gleda svatko idiotarije tipa Villa Marije, Naše male klinike, meksičkih 'sapunskih' zagadjivača uma...
O blaziranom propalitetu Mikšiću koji je (gotovo) sve slagao o sebi ne treba ništa ni govoriti. Vratiti ga u SAD.
Vi ste moji koalicijski partneri, Zajedno Treći put,Tim koji nešto....(HDZ) sve su to simboli hrvatskog kolektivnog idiotizma, nepostojanja i najmanjeg moralnog praga iliti barem veličine razuma domaćih životinja.
Osim onih 40 posto koji ne glasuju jer znaju da nemaju nza koga glasovati, ostali nisu zaslužili ništa drugo od Balkana i nezavisna Hrvatska im je Božja nagrada,koja nama drugima koji Hrvatskoj žele sve bolje, dodje kao kazna.

Post je objavljen 12.05.2005. u 10:27 sati.