Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Metroseksualci

"Metroseksualci su prošlost, a u modi su (opet) sirovost i grubost", piše Večernjak. Konačno! Dosta mi je te medijske pompe oko metroseksualaca. Odakle im samo ideja da se oblače, njeguju, i ponašaju poput nas??? To nije normalno. Ne možeš više prepoznati tko je tko.

U mom gradu metroseksualnost nikad nije uzela maha i to mi se jako sviđa. Breederi uglavnom izbjegavaju sve što bi ih moglo prikazati imalo uglađenim ili, ne daj bože, feminiziranim. Traperice i kaubojska košulja je osnovni muški dress code. Ili strogi business look: khaki hlače i plave košulje. Ja volim ponekad obući jarke boje, što izvuče od kolega pokoji izraz iznenađenja ili zgražanja. "Jesi li počeo raditi za CalTrans?", komentar je na moju narančastu majicu (radnici na cestama nose narančaste uniforme). Danas sam dobio komentar da mi je frizura "punky". A zapravo je vrlo konzervativna, kao i većina moje odjeće.

Uglavnom, sve te blesave komentare najradije bih kratko srezao u korijenu odgovorom: a što očekujete od pedera, ali naravno, ne mogu.

Post je objavljen 12.05.2005. u 09:09 sati.