Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnemoshnje

Marketing

BON - TON


Ovo sam sad našo na jednom blogu i jednostavno ne mogu da ne komentiram:

1)Pokušajte što manje vode potrošiti kad se tuširate,čistite zubne proteze ili perete ruke
2)Kad nije potrebno,ne palite svjetlo
3)Smeće bacajte u koš za otpatke
4)Ne pljujte žvakače po podu
5)Ne dopuštajte vašim kuć.ljubimcima da zaseru šetalište


Da budemo precizniji našo sam to na Nevini gej upoznaje svijet
Mislim da ime govori sve i da ne treba to previše komentirat
Ja ću se osvrnit na svaki od ovih naputaka za (ne)ponašanje
'Vako,idemo ispočetka:

Osvrt na br 1)
Da trošit šta manje vode,pa jeli on lud,recite vi meni jeli on lud? Naravno da je! Jer zašto štedit vodu koju ja i jaje 2 svako jutro vadimo iz bunara,bosi i promrzli na vjetrometini. Pa mislin ono stvarno. Svako jutro se dizat u 6 uri ujutro (da,dobro ste pročitali,u 6 sati ujutro) da bi se ta voda zgrijala (jer dok ti izvučeš tu vodu iz bunara pa dok zapališ vatru pa još ako je kiša pa te zajebe) bar do neke pristojne temperature (čitaj: da kad se proliješ njome ne pretvoriš se u loše oblikovanu kocku leda) i da mi onda štedimo vodu? Pa on mora da je sišao sa svoje pameti bwahahaha

Osvrt na br 2)
Mi palimo svjetlo kad triba i kad ne triba.Prvo i prvo,nebi da mi srednjoškolci plaćamo račune,ne,plaćaju ih vaši roditelji,pa zašto bi nas to onda zamaralo.Drugo i drugo;Pa zar nema veće zabave za cijelu obitelj kada ti trčiš iz prostorije u prostoriju u svom 200 metara kvadratnom stanu a otac/majka/baba/dida/tkoveć trči za tobom i gasi ta svjetla. Plus još i to stekneš dobru kondiciju kondiciju a i dobro je za održavanje fizičke forme. A i pomoć će ti da skineš to sala i celulita šta se nakupilo priko zime (da,da čak i mi to odavde vidimo bwahahah)

Osvrt na br 3)
Da bacamo smeće u koš za otpadke? Pa koja je to logika? To mora da je ona moderna logika jer mi u našoj pučkoj školi imamo tradicionalnu logiku. Nas su učili: Svo smeće svinjama. U nas ono šta ti ostane na pjatu istreseš svinji u usta.Pa se ona udeblja i nagoji i možeš cijelu porodicu da nahraniš. To meni već polako baca na logiku. Dakle, ništa bacati u smeće,sve dati svinjama (ili koje je već ona obličje poprimila u vas ; to može biti vaša majka,otac,djeda,baka,brat.,sestra,ili štaveć imate bwahahah)

Osvrt na br 4)
Ne pljujte žvakaće po podu?? Pa mene će infarkt strefit! Zar nema boljeg osjećaja od onog kad osjetiš kako ti se žvaka zalipila za potplatu tvoje prekul Najk,Ribok, adidas ili pak Puma tenisice i kad se rasteže dok odvajaš stopalo od užarenog asfalta. A tek kad sidneš na žvaku,pa dajte molim vas, što može biti bolje od tog osjećaja (vidit ćete u osvrtu broj 5) A tek kad ispljuneš žvaku, pa ono usput poleti i pljuvačka, uf sad bih baš jednu žvaku ispljunija. Dakle žvake pljucajte po asfaltu ,šljunku, pijesku, travi, klupama, bilo čemu samo da nije koš za smeće!

Osvrt na br 5)
Ne dopuštajte psima da se kake po šetalištima,dakle ovaj osvrt je jako sličan prijašnjem samo šta govno ne pljucaš (okej,ima nas svakakvih :). Dakle kad sa svojom prekul patikom (najk,ribok,adidas ili puma) ugaziš u govno pa osjetiš taj miris,pa tko to može zamijenit.a tek zavist na tuđim licima? Pa kad uđeš u kuću/stan/kolibu/šator/štaveć imaš i proširiš taj smrad.I baba ili tko već te tira iz stana i čak nudi da ti opere prekul tenisicu ali ne,ti želiš osjećati još taj smrad,da ti ostane u nosnicama za sva vremena,pa ja to zovem život ljudi moji.uh.... A kad se tvoj (pazi ovo: TVOJ) pas ,da prostiš, posere nasrid puta i neka baba ugazi tako strastveno,pa zar nisi ponosan kad vidiš da je zbog sraćke TVOG pasa ta baba tako sretna,pa mora da si sretan! Dakle, ako primjetite da vam se pas ide pokakit negdi u kutu,NE,nemojte mu to dopustit, odvedite ga na sredinu puta/ ceste/ šetališta/ ulice/ trga/gdjegod i nek tu on obavi svoju nuždu i budite ponosni što je to govno od VAŠEG psa i ničijeg drugog i kad ugledate sreću na tuđim licima dok gaze u tu predivnu izlučevinu psećeg tijela (ma može bit i iz vašeg tijela. govno ka govno) odma vam je ispunjen dan i osjećate kako ste učinili nešto dobro za ovaj narod ,zar ne?

Nadam se da ćete sljedit naše naputke za lijepo ponašanje
Jer bon-ton je ipak važan ,zar ne?

Post je objavljen 11.05.2005. u 21:18 sati.