Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konjko

Marketing

NAOKO

Baš danas skužih (ponosno) da je politika vrlo dinamićna..(ć zbog nam dragih slovenaca) U politici se stalno negdje IDE... Ćesto se mogu ćuti fraze: "Idemo ka boljem sutra", pa onda ""Idemo u Europu", "Krenuli smo u realizaciju", "Idemo u ostavrivanje obećanjih ciljeva".. Ali u tolikoj dinamićnost i mi imamo svoje prste tipa: "Ma nek' oni svi idu u p**** m*******", "Goni se u k****" i još gro primjera. Uglavnom stalno neki muving u toj politici. POLITIKA = DIMANIKA.
Dobro i u ćem je problem pita se prosjećni ćitatelj. To silno kretanje zapravo je privid, jer nigdje se ne mićemo (ja sam naprimjer još uvijek ovdje). Kako to da se od te silne dinamike oko nas nismo pomaknuli??? HMMMM.... pa to je fenomen "dva vlaka" jedan se miće a drugi stoji i svi u vlaku misle da se baš oni kreću a vi drugi (luzeri) stoje.. Kad uđeš u vlak kao da si ušao u stranku. Kad bolje razmislim vlakovi i stranke imaju puno toga zajednićkoga. Stigneš na cilj brzo i relativno udobno. Svatko glumi neku lažnu pristojnost, kad pita jel slobodno a sjeli bi bez obzira. Ako ti je vruće otvoriš prozor, baš te briga što nekom puše po glavi. Ako ti netko stane na put (prugu) ili će se maknuti ili će poginuti. Novi nagibni vlakovi naginju se na jednu ili drugu stranu ovisno o potrebi i samim tim razvija se osjećaj za balans...(vrlo poućno).
Zapravo mislim da bi se jedan obićan višegodišnji vlako-putnik vrlo dobro snašao u politici. Vlakovi bi se mogli koristiti kao terenska obuka za buduće politićare i sve one koji bi to željeli postati.....
RIŠPEKT
---semi---


Post je objavljen 11.05.2005. u 15:56 sati.