Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Jennifer Lopez želi biti prva američka predsjednica


USPJEŠNA pjevačica i glumica vjeruje da je prerasla granice showbiza i namjerava se, kao žena puna energije, baviti politikom. J. Lo pri tome puca na najviše mjesto.

Kada je već Ronald Reagan uspio stići iz Hollywooda u Bijelu kuću, seksi Jennifer vjeruje da bi i ona mogla uspjeti u tome.

Pjevačica i glumica novinarima ne govori o političkim programima, već je najavila kako bi mnogo toga promijenila u sjedištu američkih predsjednika i to zato jer joj Bijela kuća ne djeluje nimalo ugodno i toplo.

Ona kaže kako bi u povijesne sobe i dvorane unijela više modernog stila, a tu bi se sigurno našlo i mnoštvo bijelih orhideja koje obožava.

J. Lo izjavljuje kako joj nitko neće vjerovati da sama posprema i čisti veliku vilu u kojoj živi. Budući da se tako najbolje opušta, J-Lo namjerava i u Bijeloj kući sama pospremati kućne stvarčice i brisati prašinu sa polica.

Procjenjujemo da se pri tome ipak malo zaletjela, jer čuvena Bijela kuća ima 132 sobe koje čak ni vrijedna Jennifer, uz sve svoje obaveze, ne bi stigla sama pospremiti.


Post je objavljen 11.05.2005. u 09:48 sati.