Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toyanima

Marketing

kakav dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj kakav dan,sta sam sve radiala danas…
Probudila sam se I otisla u vc da iskenjam jedno ogromno govno.
To mi je jako tesko palo I oduzelo mi mnogo mog dragocjenog vremena.
Zatim posto nisam znala sta da radim pustila sam pornic I drkala I izdrkavala se do besvijesti. Onda sam otisla na kafu kod frendice I gledala u njene sise dok mi je lakirala nokte. Sve bi bilo sjajno da nisam morala ponovo u vc zbog te proklete kafe.Ali bas zgodno mogla sam I njoj pokazat moje velicanstveno govno od pola metra I 2 kg.
Ona se odusevila I onda smo zajedno drkale I zvale smo nase ostale frendice da podjelimo sa njima svu nasu radost I orgazme. Kasnije sam saznala da ja nisam jedina koja ima tako prekrasan izmet. Mnoge su prenjele na mene svoje ekspresije I inpresije sopstvenog izmeta . Cak su mi neke rekle da se ne mogu kontrolisati dok spavaju I da tada izbacuju mozda I ponajbolje primjerke !!!!!!!!! Jako uzbudljivo prijepodne . onda sam posla u soping I kupila si cipele. Prekrasne su!!! Roze boje sa malom stiklicom I jednom prekrasnom masnicom I otvorom za nokte koje mi je frendica divno islikala leptirice I reptilice. Kad sam dosla kuci uzivala sam u ljepoti mog govneta (naravno nisam mogla pustiti voda da ga odnese ) I mojih 197543-im po redu novim cipelicama.
Morala sam ih uvaljati u velicanstveno govno (da ostavim svoj pecat) I prvo sam ih olizala a zatim do kasno u noc sam setala gore-dolje po sobi ispred ogledala I napokon legal ne skidajuci ih. Nisam mogla a da vam sve ovo ne ispricam pa sam se probudila .


Post je objavljen 10.05.2005. u 01:15 sati.