Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

KAKVA STE OSOBA?

Verujem cenjeni sude da dobro poznaješ ljude
vi barem imate posla
jer sud je sud a ćud je ćud

Jeste vi ona pizda koja se uvijek rasplače na svaku najbezvezniju sitnicu. Od onih ste kojima može pokvariti dan ako frendice ili frendovi idu zajedno na kavu i vas ne pozovu?
Mama vam kaže da ste se udebljali ili vam tata veli da vam je dečko luzer.

Nekad sam ja bila takva kao gore navedena osoba ,ali vjerujte i flegmatičnost se može naučiti.Ponekad sama sebe iznenadim kako mi nije više stalo do ljudi kao nekada. Posvađam se sa jednom frendicom, nađem drugu još bolju i tako. Zašto je to tako? Prosto jednostavan razlog. Okupila sam oko sebe nekoliko osoba i sa njima gradim odnos, ostali su svi apsolutno dobrodošli ali me teško ikakav njihov potez može razočarati i tako oni stoje na ledu dok ne postanu kao ovi prvi.

Tko shvati da je bolja kvaliteta no kvantiteta na konju je. Nema koristi od toga da budeš fin sa svakime jer je tofizički nemoguće , a i nemoguće je da nam svi pašu.

Zato sam je polako nakon niz trauma postala flegmatična,nit me išta uzrujava previše, za svoje prave prijatelje se borim i dobra sam im.I jedno zlatno pravilo...nemojte davati svima drugu šansu,procjenite njima je previše i ova prva.Vjeruj u ljude,al se bato nemoj iznenaditi


Post je objavljen 09.05.2005. u 11:32 sati.