Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hajduksplit1950

Marketing

..ZAR SMO PROKLETI??????????????

GOSTOVANJE u Kranjčevićevoj ulici još jednom se pokazalo kobnim za Hajduk. Splićani su prvi put poraženi otkad je Igor Štimac sjeo na trenersku klupu, a bolji od Hajduka bili su nogometaši Zagreba.

Zagreb - Hajduk 3:2


Kao što je i najavio Igor Štimac, Hajduk je igrao s čak tri napadača - Blatnjakom, Munhozom i Bušićem.

Prvih desetak minuta proteklo je u "ispitivanju snaga", a iako se Hajduk činio nadmoćnijom momčadi, prva ozbiljniju priliku Splićani su imali tek u 12. minuti, Niko Kranjčar je pucao s ruba šesnaesterca, ali bila je to laka lopta za iskusnog vratara Stojkića.

U 17. minuti Dragičević je pucao iz okreta nakon izrađene akcije Hajduka, ali lopta je otišla pokraj vratnice.

Zagreb je zamalo kaznio promašaje Splićana u 20. minuti, kad je nakon slobodnog udarca Jakirovića glavom pucao Brkljača, ali lopta je otišla nekoliko centimetara iznad vratnice.

Stojkić se još jednom iskazao, kad je u padu rukom uspio obraniti udarac Dragičevića u 23. minuti sa samo devet metara.

Domaćini su uspjeli povesti u 25. minuti nakon slobodnog udarca Jakirovića, koji je ubacio loptu kroz "šuplju" obranu Hajduka do Bartolovića, a ovaj je s lakoćom pospremio loptu u mrežu.

Splićani su se nakon primljenog pogotka još više orijentirali na napad, što su domaćini pametno koristili za brze kontranapade.

Hajduk je ipak uspio izjednačiti u 44. minutu, gol Zagreba pogodio je Ivan Leko iz slobodnog udarca sa 17 metara.

U drugo poluvrijeme Hajduk je krenuo vrlo agresivno, ali čvrsta Zagrebova obrana odolijevala je napadima gostiju.

U 50. minuti Splićani su imali izvrsnu priliku za vodstvo, na asistenciju Dragičevića loše je pucao Bušić, a lopta je otišla preko gola.

Tijek utakmice posve se okrenuo u 57. minuti. Prvo je Bartulović zbog simuliranja dobio žuti karton, što mu je bio drugi pa je morao napustiti teren, a potom je Zagreb poveo.

Jakirović je brzo izveo slobodan udarac, lopta je došla do Bartolovića, koji između nekoliko Hajdukovih obrambenih igrača savršeno ubacuje za Vidovića, kojemu nije bilo teško ubaciti loptu iza leđa Tvrtka Kale.

Iako su Splićani nakon vodstva Zagreba stihijski napadali i pokušavali postići pogodak, ali domaćini su pametno držali loptu u nogama i čekali na novu pogrešku gostiju.

Hajduk je ipak uspio zabiti iz slobodnog udarca u 38. minuti drugog poluvremena, strijelac je bio Čačić, lopta je pogodila lijevi kut mreže Dragana Stojkića.

Gosti su unatoč isključenom igraču mogli osvojiti i sva tri boda, ali najbolji Hajdukov strijelac, Tomislav Bušić, promašio je niz vrlo izglednih prilika u drugom poluvremenu.

No, umjesto Hajduka pobjedu je uspio odnijeti Zagreb, još jednom se pokazalo da Splićani imaju velikh problema u obrani. Pogodak za 3:2 zabio je Bartolović u 90. minuti nakon gužve u šesnaestercu gostiju.


gospeti...opet jebena sučeva nadoknada...issati po koji je ovo put????????jebeni Stojkić..majku mu milu jeben...ljuta sam..u kurcu sam...a onaj komentator..issati ...da mi ga je u životu ikad srest...jadna li mu majka...
nemogu ni pisat ni komentirat..
copy-paste je zakon...



Post je objavljen 07.05.2005. u 18:05 sati.