Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

ZLO MI JE OD LJUDSKIH OTPADAKA KOJI SE NAZIVAJU 'POLITIČKOM ELITOM'

Obzirom da su nas citirali od 1989. do 1999. (kad smo rušili Jugoslaviju i otkrivali monstruozne gospodarske kriminale u /S/RH i kasnije RH), pa od 2004. do danas (ne demontiranju Kosorice, Žužula, Sanadera i sve te koristoljubive stoke), evo citata korisnika 'Hugo Chaveza' (na Forumu.hr) o bespravnoj 'državi' (jer država je po defiinicji,svrsi i funkciji nešto sasvim drugo od poligona za kriminale i izdaje ljudskog otpada kojeg zovu 'političkom elitom'). Zlo mi je!

Pravna drzava ne stanuje ovdje,
Pitam se slijedece:
1. Stariji maloljetnik bez vozacke dozvole ubije dvije djevojke autom i za svako ubojstvo dobije 1 godinu zatvora. Otac je neki tzv uticajni i mocni lik. Ima li to utjecaja na presudu? Da li bi netko drugi prosao tako jeftino?
2. Amerikanka optuzi lokalnog mocnika i utjecajnog lika za silovanje. Sud ne reagira. Americki veleposlanik grabi za usi nase politicare, oni sud i optuzeni zavrsava u zatvoru. Ima li to utjecaja? Da li bi neka Hrvatica mogla urgirati na pravosudje, kad je sud na strani seoskih mocnika.
U oba slucaja sam siguran da NE!
3. Politicari prodaju HT koji je bar znatnim dijelom u vlasnistvu klijenata koji su platili izgradnju infrastrukture i prikljucke za razliku od stranih korisnika telekomunikacija. Nitko ne poteze to pitanje. Stvar se u sustini ne razlikuje od lopova koji prodaje tudji ukradeni automobil.
Je li ovo osnovni problem Hrvatske? Totalno bezakonje i pljacka pod zastitom zakona i sudaca po partijskoj podobnosti?


Post je objavljen 07.05.2005. u 11:36 sati.