Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Prošli tjedan sam još kupio kartu za koncert u harteri (let3, TBF, urban, laibach...). Znao sam, budem li čekao, odustat ću. Danas je nestalo karti, pa sam odmah instiktivno ponudio (koštale su 40 kuna), nekoliko karti po 100 kuna. Iako je bilo interesenata upozorila me mlada inteligencija naše škole da ja kao javni službenik to ne bih smio raditi :(. Onda sam shvatio da mene u stvari tu zanima samo Laibach, uspio sam naći broj glasnogovornice festivala i budući da je na 091, a ja na 098, poslao joj poruku, kad nastupa laibach. Nazvala me odmah, da tko sam ja, ona nema vremena čitati poruke, pa sam se predstavio, objasnio da je za mene previše od 20-06, i dobio konačno odgovor da je laibach negdje oko 01 sat.
Ma svirao sam i ja (apsolutno najgori band svih vremena ), prošao kao promatrač bezbroj koncerata ( svi su me npr. primjetili na koncertu u puli, einstürzende neubauten, disciplina kichme...) jer sam tu noć bio u t-shirtu i kratkim jeans hlačama, te natikačama, dok su se svi drugi skupljali od hladnoće u svojim proljetnim jaknama.
Učenice sve redom idu rano na koncert ne bi li zauzele pozicije, apeliram na roditelje, ne dopustite im izlazak iza 23.30. Tada otprilike stižu veterani kojima treba prostora ;)...
Ni prošlu noć se baš nisam naspavao...


Post je objavljen 06.05.2005. u 20:05 sati.