Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Stiže i vikend-zanimacija !!!

Znam da ima nekih koji su mislili da je problem gore, ali nije. Danas nešto kasnim, ali problem ipak stiže.
Pogledajte sliku i vidjeti ćete da je ovaj neki jednostavni. Nema puno kamenčića. Probajte zarobiti ove bijele kamenčiće. No, ne sada ono, malo po malo. Crni se treba braniti i to dobro. Ima one djece, koja u nedostatku igre, kada nikoga nema vani i nemaju se sa kime igrati, igraju sami lijevom protiv desne ruke. Neki tada počnu navijati za jednu od njih. Nemojte tako i vi. I lijeva i desna moraju igrati najjače. Ako se baš desi, da jedna pogriješi, druga je 'treba upozoriti' na to, 'ako vidi'. Tada se treba vratiti i popraviti pogrešku. Kakvo je to rješenje, ako se popušta?!?! Kužite, nesmijete sami sebi popuštati!
Znate li što je to dosada? Jeli vam se kada dogodila? Tada krenite nešto raditi. Najgore je kada vam se ništa neda. Mislim da kužim u ćemu je štos. Možda niste našli zanimljivosti u puno toga što vas okružuje. Ako već ovo čitate, a to činite iz puke dosade, pokušajte riješiti problem ovaj, a ako ne kužite o ćemu se radi, pravila su vam u blogu 'Škola goa'. Ovaj naziv je i link na nju. Možda naučite jednu zanimljivu igru s kojom vam nikada neće biti dosadno. Ima toliko zanimljivosti i stvaralačkog prostora u njoj, da vam sigurno ni čitav život nije dovoljan, da se njom dovoljno kvalitetno bavite, jer uvijek ima dalje i više. Drevni mislioci podariše pokoljenjima nešto što moždane vijuge razvija, a i ne da ih samo razvija, već ih vodi u pravcu gledanja odnosa suprotnosti, što osnova je postojanja. Neki, koji me čitaju, zapitati će se što stalno ja o tim odnosima i o postojanju i smislu i...... Škvadro susreo sam se s time i kroz go. Ne vjerujete? Probajte, al ne ono samo kao informativno. Zagrizite! Ak' bute, vidimo se. Biti će mi drago. Možda ćemo tada samo uz osmjeh ono: 'Da, to je to.'
Za one koji traže igru u živo na nekom turniru. Sutra u subotu 07. 05. 2005. opet igramo turnir u Velikoj Gorici. Početak je u 10:30, a igra se u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica'. I kada sam već kod Centra, danas je 66. rođendan Centra. I nije samo rođendan. Kumovi Centra u obitelji europskih eko-škola svečano su podigli eko-zastavu, koja od danas krasi Centar.

Znadete li što je to eko-škola? Ako neznate, znadete li što je zrak koji udišete, voda koju pijete, hrana koju jedete, šuma, životinje, život, zemlja, priroda. Treba li nam to s odnosima u kojima i za nas ima mjesta. Poštujmo, pa ćemo biti poštovani. Ja sam ponosan na Centar u kojem živi zdrav sustav u odnosu na okruženje u kojem postoji. Tu su ljudi koji daju podršku malenima, kojima je stručan oslonac potreban, a zateklo ih stanje otežanog uključena u zajednicu. Bio sam jednom prije izvjesnoga broja godina na predavanju jednog čovjeka iz Japana, koji je bio među pokretačima pokreta za skrb o onima koji se još nisu ni rodili. Tko njih štiti? Pogledajmo oko sebe. Ako otvorimo srce i dušu, uradili smo prvi korak. Možda osjetite svijet koji dolazi i koji se stvara svakog trenutka. Dajmo mu šansu.
Pa eto, uhvati me tako nešto, ali nije mi žao zbog toga, već mi je žao vidjeti nas kako sve ovo ne vidimo. Ljubav spram svijeta i života je veličanstvena.

bl. Muradenu


Post je objavljen 06.05.2005. u 18:20 sati.