Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ajditi

Marketing

Senzacionalno: pozadina kandidata Bendera

Prenosimo iz drugih medija:
«Kandidat za lokalne izbore Bender B. Rodriguez nije onakav kakvim se čini. Nakon što su naše novine nedavno otkrile da se ispod uglancane i blještave karoserije odvijaju masni i prljavi procesi, sada vam otkrivamo cijelu priču.
Bender, koje je prema jednoj teoriji napravljen u tajvanskoj tvornici robota za čišćenje smeća blizak je sa svim slojevima društva. Odrastao je u predgrađima velikim američkih gradova. Tamo je upoznao život u svom najsurovijem obliku. Za pretpostaviti je da je to bio razlog što je nakon američko-hrvatskog programa razmjene robota za čišćenje smeća odlučio zatražiti domovnicu.
Prvih nekoliko godina u Hrvatskoj nisu mu cvale ruže. No, nije ni čudo! Bilo je to razdoblje saniranja velikog smetlišta Jakuševac. Ipak, nitko nije predvidio da će Bender u potrazi za promjenom, potražiti i promjenu svog zanimanja. Prvo je počeo raditi kao izbacivač u noćnim klubovima, potom je prešao u voditelja uspješne kreditne zadruge, da bi već nakon tri mjeseca svoje nove karijere postao vlasnik velikog privatiziranog poduzeća. Nije u potpunosti jasno što je sve Bender radio u međuvremenu, ali eto, danas je političar.»

# # #


Hrvatskoj prijete teroristi! Pismo u kojem se prijeti terorističkim napadima po Hrvatskoj navodno su primili RTL i HTV. Zanimljivo! Baš u vrijeme pred izbore. Evo, još jedne zanimljivosti. Indeks opasnosti od terorističkih napada u SAD-u poraste pred svake izbore. U Kanadi pak, koja je također članica antiterorističke koalicije, ništa. Cijelo vrijeme mirno i sunčano. Zanimljivo!


Post je objavljen 06.05.2005. u 13:05 sati.