Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Provaljeno u kuću u Vilić Polju

Jučerašnje policijsko izvješće, koje se odnosi na događaje od 4. svibnja, bilježi jedan slučaj provalne krađe u obiteljsku kuću u Vilić Polju.

Dana 4.5.2005. godine, oko 19,00 sati, prijavljeno je PS G. Vakuf/Uskoplje da je u mjestu Vilić Polje, općina G. Vakuf/Uskoplje, u vremenu od 19.4 do 4.5.2005. godine počinjena krađa provaljivanjem u kuću, vlasništvo Ljubana B. koji se nalazi na privremenom radu u Švicarskoj. Iz kuće je ukraden određen broj električnih kućanskih aparata. Očevid je obavio dežurni istražitelj PS G. Vakuf/Uskoplje. Istraga je u tijeku,

stoji u policijskom izvješću, u kojemu je moguće pronaći i nove pojedinosti vezane za istragu o pokušaju pljačke banke u našem gradu, o čemu smo na ovome blogu pisali:
Dana 4.5.2005. godine, u vremenu od 12,00 do 21,20 sati, iz prostorija MUP-a Tuzlanskog kantona, do prostorija PU Bugojno, ophodnja policije PS Bugojno je sprovela Almira Š. iz Tuzle. Pomenuti je lišen slobode u Tuzli, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva u pokušaju u "Central Profit Banki" u G. Vakufu/Uskoplju 26.4.2005. godine. Nakon obavljene krim. obrade navedeni je zadržan u PS Bugojno, a potom je predat Kantonalnom Javnom tužitelju u Travniku. Istraga je u tijeku.


Post je objavljen 06.05.2005. u 08:00 sati.