Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magica

Marketing

.....

I još uvijek sam bolesna..ali hvala bogu danas nisam imala nikakvih dubokoumnih razmišljanja. Tak da nemam s čim davit ovaj put. Pošto mi se ono STVARNO ne da niš puno pisat eo jednostavna magija ako želiš vidjet nekog ko ti nije blizu ili jednostavno više nije na ovome svijetu:

- izvodi se u zoru

Trebaš :
komad crnog papira
Izvođenje:
Uzmi komad papira i napravi malu rupicu tako da možeš vidjeti sunce kako se diže. Za to vrijeme govori:

''I invoke thee, Solar Spirit, with the good auspices of a live God in order to let me see (ime osobe) ‘’

Nakon toga reci:
‘’anima mea, turbata et valde sed tu domine, usquequo’’

Ponovi to tri puta pritom gledajući u sunce, zatim zatvori oči, zamisli izgled osobe koju želiš vidjeti, koja će se uskoro pojaviti.

- Worry does not empty today of it's sorrow. It empties today of it's strength –

Napisano dva sata kasnije:
Ok znam da sam rekla da neć pametovat…al morala sam..

Rezanje, samoozljeđivanje iliti sadomazohizam…

Ovo je nešto u čemu ne vidim svrhu… kad imaš neki problem ili ti se jednostavno nešto dogodilo zašto bi uzeo žilet i izrezo se? Što se mene tiče to je samo način da se privuče pažnja na sebe. Ono ''gle ljudi vidite šta si radim! Dođite kod mene i pomozite mi!'' Ne postoji problem kojemu ne postoji rješenje. Kakav to problem može biti da unakažavaš sam sebe? OK, na trenutak ti se možda čini da je sve uredu, ali čekaj malo, rane će svejedno zarasti i koja će svrha biti od svega toga? Ako tražiš privremeno smirenje, pa jebemu , postoje prijatelji, starci a također tu su i cigarete i alkohol (stavila bi i drogu da ustvari opravdavam njezino korištenje…no o tom ću kasnije) Pod ovim ne računam ljude koji se režu iz nekih određenih, njima opravdanih razloga…nego ljude koji to rade zbog nekih nazovi problema. Realno…jedino što od toga možeš dobiti su odvratni ožiljci po rukama (nogama, leđima, guzici, gdje god da se režeš) a problem će još uvijek tu ostati…zato molim lijepo one koji to rade neka mi objasne zašto?



Post je objavljen 05.05.2005. u 22:20 sati.