Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Baš nešto razmišljam...

Ajme, ajme...Već je toliko vremena prošlo, a da nisam ništa napisala??!!! Čitavih 9 (D-E-V-E-T) dana!!!!
U međuvremenu sam postala nezaposlena, ali ne brinite, neću vas time daviti. Češće ću vas «daviti» postovima (e, sad očekujem reakcije, u stilu-«Ma, ne daaaviš nas» : )) Ne brinem ja za sebe. Nešto će se, već, naći. Odnosno, nešto ću. već, naći. Ovisi o meni.
Čitam ja, na «moj-posao.net», kako traže osobe za rad na «tarot telefonu». Meni bi to bilo super, a i osobama koje bi nazvale. Naime, nije uvijet poznavanje vještina gatanja, predviđanja i slično. Just in the case ako, slučajno, nazivate takve telefone, da znate, s druge strane vam se javlja osoba koja nema pojma o čemu priča, ili, možda, prođeš neki ubrzani tečaj gatanja prije nego li sjedneš za telefon : )
Ja bih svima pričala lijepe stvari. U skladu s teorijom proročanstva koje samo sebe ispunjava, i počele bi im se događati, odnosno počeli bi primjećivati lijepe stvari.
Što očekuješ, manje-više, ti se i dogodi. Jednostavno postaneš programiran za sreću/nesreću. Ako osjećaš da nemaš sreće ili ti gatara kaže da će ti se događati loše stvari manje ćeš se truditi, biti ćeš potišten, u strahu i...Kakve su šanse da ideš ususret lijepim stvarima?!
Problemi, brige se, često, prikazuju kao breme, kamenje..A za sreću se kaže «zrnca sreće». Ok. Neću komentirati te usporedbe, ali reći ću, samo, ako posudu napuniš kamenjem, je li ona puna? Ljudi, obično, kada vide posudu napunjenu kamenjem, kažu-«posuda je puna, ne stane više ništa». Ali...Ako je sreća «zrnata», između kamenja, u prazan prostor, možemo nasuti zrnca sreće, samo treba razmuišljati o posudi na drugačiji način.
Nadam se da vam je jasno.




Post je objavljen 24.06.2004. u 23:36 sati.