Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

blues explosion

JSBX
cijelo vrijeme se nešto predomišljam za ovaj koncert.. prvo sam bila sigurna.. idemo.. ionako nema dovoljno dobrih koncerata, pa je došlo Žedno Uho.. i ta činjenica je skroz pala u vodu.. pa sam ih slušala, jedno vrijeme više pokušavala slušat :) jer mi nisu pasali baš (zapravo čak bili i malo naporni).. pa je više ličilo da ništa od koncerta, iako sam cijelo vrijeme uvjerena da će koncert biti totalna ludnica.. ali nije mi se dalo dat 150 kuna kad ionako nisam baš super sa novcima.. i tako se razvijala priča do danas ujutro..
stavila sam si ih na uši na putu do posla.. i tako su mi savršeno pasali.. i odlučila.. ne smijem ih propustiti!!! valjda se sad više neću predomišljati.. moram još malog nagovoriti :) samo da napomenem da smo nazdravili, a zdravice valjda nešto znače! a i u KSETu dan prije je Gone Bald... i na to bi išla.. a i u subotu u močvaru na Misfitse, ali na žalost to ću vjerojatno propustiti..

danas je baš taman vrijeme.. sunce kiša sunce kiša... meni je to baš fora.. put na posao je bio baš kul, uz spomenute JSBX.. i tu i tamo su mi upali NoMeansNo, Wire i Sleater-Kinney... ušla sam u firmu zasićena mirisom pržene kave iz franca.. to obožavam.. i baš sam dobre volje. nije vruće kao jučer barem!

Bob Mould ima svoj blog! hehhe.. nisam ga još stigla pročitati, ali vidjela sam da je gledao Gang Of Four i da je bio oduševljen.. a ja bi... i misli ić na turneju i svirat uz te njegove solo meni bezveze pjesme, Sugar i Hüsker Dü!! uhuhuhuuh... a da još dođe negdje blizu.. kad već misli.. ko ne zna nek vidi

Post je objavljen 04.05.2005. u 11:50 sati.