Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cvrlee

Marketing

Proklete reklame

Sinoć sam uzela sok i cigarete, zavalila se na kauč, upalila televiziju, zauzela dobru poziciju i okrenula na Novu tv, a kad tamo.... malo za promjenu reklame.
Ok, čekam ja minutu, dvije,tri, pet, sedam, osam...deset!!! Nisam mogla vjerovati! Prvi put da sam baš mjerila i imala sam šta izmjeriti...punih deset minuta!
I sad, to samo po sebi i ne bi bilo tako strašno da od deset minuta osam nije posvećeno kretenskom reklamiranju praška za pranje robe, jer ako još jednom vidim onog klinca zatelebanog u profesoricu ( prilično edukativno za djecu, zar ne ? ), koji mi je, by the way na početku bio mali, slatki, buci buci bombončić, mislim da ću dobiti šizu. Ne znam po kojim oni kriterijima uzimaju te ˝kreativce˝ ali još kad se nađe takav kreten kao u ovom slučaju onda se on sjeti da bi mogao snimiti i nastavak, jer kao hrpa kultnih filmova je snimljena u više dijelova pa zašto i on ne bi iskoristio taj višak svoje kreativnosti pa snimio i nastavak. Nadam se samo da nije počeo od zadnjeg djela kao i George Lucas sa Ratovima zvijezda.

Post je objavljen 04.05.2005. u 10:30 sati.