Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melted

Marketing

Vodič kroz cimerski (su)život...

03.05.2005. god.
Još si tamo...

Znate i sami kako to ide... Preseljenje zbog posla ili eventualno studiranja vam uvijek omogući da upoznate zanimljive ljude ili još bolje upoznate one s kojima se znate vječnost ili dvije. To je veoma drag i zanimljiv način života...

Pa da ne trčimo pred rudu sa zaključcima, već da vam navedem one stvari koje mene uvijek uspiju razveseliti u tom cimerskom periodu "razduševljenja" i hedonizma:


  • Napad na frižider
    Ovo je jedna od mojih najomiljenijih, znate ono kad se vratite umorni u stan, mrtvi gladni i mrzovoljni. Taman dođete i shvatite da su ta draga bića nešto skuhala - otvorite lonac kad tamo dvije do tri kašike supice i izobilje mogućnosti za pranje suđa, jer ste ipak vi - poslednji jeli!
  • Hljeb naš nasušni...
    Uz malo sreće, ako živite s više cimera, imaćete priliku da se tu nađe bar još jedna iole normalna persona pa da se zajedno učestalo bavite nabavkom i opskrbom hrane za ostatak ukućana, ali don't worry - bar će vam ostaviti lovu u te svrhe!
  • Čišćenje iliti blagosloveno neznanje
    U periodu od nekoliko mjeseci poželjno je da se neko od ukućana angažuje na spremanju kuće. Da ne bi stvarali bespotrebnu gužvu samoincijativno se nametnite kao glavna ličnost za tu ulogu... žutica, kolera, sars... šta god - samo spriječite epidemiju.
  • Kada & tuš kabina
    Ukoliko želite da se udobno osjećate u kupaoni, zbavite sebi neke veoma sexy ribarske čizme da možete slobodno zakoračiti u kadu i bezbrižno plutati u dlakama s predjela glave, nogu, ruku, leđa... mislim da ću se ipak zaustaviti na leđima...
  • Zabrane i taboo teme
    Što se tiče zabrana, uz malo sreće vi ćete biti pušač, a cimeri nepušači te će se jedni vid pušenja svoditi na pušenje u laboratorijskim uslovima ili eventualno slobodno pušenje - u slučaju da pušite njima!
  • Spirit Libero
    Znate onaj osjećaj prisnosti među ljudima koji se vremenom javi? Svi mi mrzimo sramežljivost tako da je slobodno ponašanje i više nego poželjno! Ako nekom od cimera smrde noge ili nešto drugo, ako neko voli da onaniše pod tušem ili ako nekom od cimera ispadne jaje iz boxerica (ili jajnik iz tangi!) - zanemarite to! Sve je to na račun međusobne prisnosti i bolje povezanosti s ukućanima.

Međutim, ako baš ne budete imali sreće - nikad nećete biti u mogućnosti iskusiti čari gore navedene, jer neki ljudi jednostavno nisu rođeni pod srećnom zvijezdom. Ti nesrećnici osuđeni na vječnu pažnju cimera koji se brinu o svojim dlakama, pranju suđa će umrijeti u neznanju... Vjerujem da ćete uživati u životu s cimerima ako budete imali sreće... jednostavno neke od ovih stvari bez tako izgrađenih individua nikad ne bi spoznali, stoga - zahvaljujte im se na tome kad god ste u mogućnosti!

ps. Svaka sličnost među ljudima s kojima živim i koji su ovdje opisani je čista slučajnost ;)

Post je objavljen 04.05.2005. u 08:44 sati.