Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Nisu svi vesla sisali gospođo Pusić!

Došlo je vrijeme izbora pa su se neki političari sjetili da postoji i internet. Tako je i HNS-ovka Vesna Pusić otvorila svoj blog… ali kakav blog. Ona očito drži ljude idiotima u najmanju ruku, jer kako drukčije objasniti njezine blogove koji su na nivou osnovnoškolskog sastavka tematike „Došlo je proljeće“. Dakle osim što su tematski potpuno nezanimljivi, nije se udostojala odgovoriti niti na jedno pitanje koje joj blogeri postavljaju u komentarima (pa tako naravno niti na moje pitanje glede stanova POS-a).

Gospođo Pusić, možda možete čitati knjigu na sjednicama gradske skupštine, ako se udostojite uopće pojavit, možda možete ostajati gluhi na upite običnih građana, možda možete demagoški širiti svoju istinu, ali ne možete očekivati da će vam narod na osnovu takve bahatosti i arogancije dati vlast.

Bandić možda je ovakav i onakav (na kraju krajeva, nalazi se na mojoj top listi najgorih), ali ruku na srce, Bandić ako ništa drugo sasluša građanina i djeluje odmah, po makar to bilo samo kad je medijski popraćeno, ali djeluje! Ne čita knjige kako bi skratio dosadu na sjednicama gradske skupštine.

Update 07.05.2005.
Vesna Pusić je ipak donekle odgovorila na moje pitanje, ali su još uvijek ostale neke nedoumice oko tih stanova tako da se nismo mrdnuli dalje po pitanju ovih stanova.

Post je objavljen 02.05.2005. u 19:22 sati.