Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

Bolje sam! Ili nisam? A ne znam!

Da... Prvo napišem u naslovu da sam bolje... I onda shvatim da nisam... I onda... Nda... Uglavnom... Mama bila na informacijama... I ja sam mislila cak da nece nista rec... Neam pojma zast, tako sam bila mirna... Ali sam se zajeb... :) Majka moja bila baš ljuta... Rekla je da je raska razocarana menom i da sam stvarno ukljucena u sve i da sam aktivna i sve, ali samo mi je skola koma, i da je razocarana jer ona zna da ja mogu puno više i da ne pokazujem ni četvrtinu svojih sposobnosti uz učenje! Eto... I sad... Sta da ja sad kažem?! Ne učim dovoljno... Istina... Al znate sta je meni problem? Ja uvijek kao da sam u strci sa vremenom! Pocnem ucit i sva sam nervozna vec si unaprijed govorim kako ionako necu stic.. Itd, itd... I jednostavno odustanem zbog te nervoze i svega! Jao necu vise o tome ali znam da mi se ne pise dobro ako ne ispravim te komade!
Onda sam u subotu krenula spremat sobu nakon laganog spavanca poslije skole, dakle tek oko 4 :) I naravno kad sam pitala dal mogu u grad, pogodite koji sam odg dobila?? Al nekak mi uopce nije bio neki bed! I tako sam ja spremala, i spremala, pa se malo igrala sa mojim bondom, pa spremala, pa jela, pa spremala... I doslo je oko 10h, a meni soba na pola spremaljena, a pocinje brzina na rtl-u (mislim bar) i onda sam sve ostavila i legla lijepo u krevet! :) i da, pala je odluka, idem na dijetu :) Heheh, stvaaarno mi ne treba, al me bas zanima dal cu izdrzat! Onak, jebenaaaa je dijeta i ne znam dal cu ja to moc :) I probudila sam se ujutro, otišla tati, malo se svađali oko toga sto sam mu rekla da cu si napravit tetovazu (al tek sa 18) i raspitivala se za more i tak :)
Da, to za more... Ja i Sanela planiramo nekud, a sad... Mi bi isle same... AKo nagovorim mamu, sto je vrlo vjerojatno, mogle bi u kamp u vrsar, ali tamo nema nikakve posebne zabave, vise onako, bas odmor za dusu... A ako cemo ic u Novalju, onda cemo vjerojatno s tatom i Frankom a to ce onda bit samo party... I tako... Ne znam stvarno.. I da, onda sam se vratila kuc, i skuzila da sam zaboravila kljuc pa sam otisla do Sanele i onda smo isle do parka na sladoled i dogovorile se da od sad vjezbamo svako jutro kod mene i tak :) Sve neke promjene :) A ljubav mi stoji na mjestu... Ne pomicno... Mislim, vrti mi se po glavi par ljudi, ali ono... A ON je zaboravljen lagano... Mislim ne onako, skroz, skroz, ali dovoljno :) I da... AJ idem ja! Držte mi fige da uspijem sve ovo sto trebam :) (btw na slici smo speharka, juricka, ja i irena onaj dan kad smo se namazale,a ovo u ustima su limuni od pića, da ne bi bilo zabune :))

Post je objavljen 01.05.2005. u 22:15 sati.