Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ferrarikiller

Marketing

Pas mater...


Jučer ujutro ja pokupio svoju pilu (baciklo) i lijepo doma ja sve štelam i drkam jedno 5 sati po đubretu i kad ono, jebeni stražnji amortizer ima jebeno presporu kompresiju i rebound (nemate pojma kaj piše al boli me kurac).
I OK sve to, ajd, odnjet ću to na popravak pa će se već nekak sredit. Ak ne, jebaću majku slovencu koji mi je to prodao.
Ali danas ujutro, odo ja na Sljeme malo ganjat to đubre po korijenju i kamenju. I mislim si "a boli me kita, neću nosit rezervni šlauh, ono... debela guma, veliki amortizer u guzi i činjenica da se za prvi put neću ko manijak vozit. Valjda neće roknut guma..."
I sretnem se s ekipom na parkiralištu od žičare i mučim se u jebenom gepeku Citroena Berlingo do vrha (bilo nas više, pa ja kreten najebo i moro se vozit u gepeku s još jednim majmunom).
I dođemo mi do vrha i krenemo dolje. Vozimo se tak, kad odjednom osjetim da je stražnji kraj tvrd. I pogledam, i puknulo đubre od kontinental gume. I još bi bilo OK, al niko od ekipe nije imo smrdljvi francuski ventil nego šreder, a moja jebena felga ima samo malu rupu za francuski.

I u kurac, ostalo je jebenih tjedan dana do Olympusa, a meni je sjeban šok i trebam još potrošit jedno 700 kn na nove gume. Jebeno, a mislio sam da će dan bit jeben.... ma marš...

Post je objavljen 01.05.2005. u 21:46 sati.