Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Loops of fury

Definicija Sod's Law: if something can go wrong, it will. Iliti kako se kaze u trokurac, da budem uzasno prosta, na gruzijskom? Iliti kako si sjebati subotnju vecer na neoriginalni nacin?

Uglavnom, znala sam. Dodjose Xioli rodjaci u posjetu. Dakle, to znaci gostiti i biti pristojan i biti sav mio. I moliti svevisnjeg da Marisi ne pukne i da me odjedanput ne pozove na dernek. Na dernek koji ukljucuje slijedece: Gruzijca, Cimera, mozebit jos kojih gejpedera, gruzijsku 'ranu, kuhanje u toplesu (citaj: kuhanje s obnazenim torzom). Drugim rijecima: svinja u blatu dozivljaj.

Marisi zove negdje u 18 sati i veli, ovo-ono, dolazi 'vamo, Gruzijac kuva! Isusmater, je li ja to dobro cujem? Skoro sam zaboravila da sam vec bila na jurecem vlaku za pripizdinu. Ne znam ima li smisla opisivat gusto crnilo koje mi je trenutno napunilo dusu i srce? Ne moram. Kao sol na ranu, Marisi veli (sad vec malko podvikuje): dolazi 'vamo, ne samo da kuva, nego ce kuvat polugol! Nastala mi je trenutna pomrcina i duse i tijela, te sam samo nepovezano pocela bulazniti neke nerazumljive recenice koje su sadrzavale probrane rvacke psovke. Spominjala sam majku, oceve, raznorazne spolne organe i spolno opcenje opcenito. Kud bas sad mi to ides govorit, velim joj ja, nisi se mogla prije sjetit, jel znas da ja moram sve planirati vojnickom preciznoscu ako zelim dernecit u tebe? Em nemam svog derneckog outfita, em nemam raznorazne kozmeticke pizdarije, em nemam pidjame, kaj ti je? Da ovako drito s posla banem pred Gruzijca (i Cimera, dakako), pa ima da me nema?? Kaze ona, ma neima frke, dodjes u mene, imas krevet, ajde, ponovo ces iscasit rame, idemo, cap-cap! Morala sam odbiti, koliko god sam gorko i tiho plakala, te lila suze u dusi svojoj cemernoj i jadnoj. A zasto? Pa jedan od razloga je bio i taj sto krv nije voda, stono je to lijepo Gazdinho uglazbio. Rodjaci uber alles!

Onda mi je divanila jos nesto o nekim svojim idejama (tipa da Cimer ugovara neki biznis sa prodajom japanki, te da i ona, i Cimer i Gruzijac posjeduju zapanjujucu kolekciju ine satanske obuce, uzaasssss!), ali ja nista nisam cula dalje od mog uha. Jerbo mi se uho zacaklilo cuvsi magicne rijeci Gruzijac i goli torzo. Ni neka posalica u vezi nekog Brazilca koji naganja sad Marisi (nije Brus) me nije mogla smesti.

Tugu svevisnju sam onda pokusala utopiti raspaleci Chemical Brotherse (zbog toga i prigodni naslov ovog sasvim dobrocudnog posta), buljeci besciljno u zelene pripizdinske povrsine i autosugestivno si docarati da nista ne propustam veceras. Ali uzalud: dusa krvari li krvari. Sudbo kleta, urekla si me, ne das mi da prismrdim malo gruzijske kulture. Ni gruzijskog torza.

Stono li sad rade? Krcu (hm, ili krkaju, ne sjecam se kako smo se slozile da ovo treba konjugirati u trecem licu mnozine). A ja cmoljakam na veliko (rodjaci su otisli u krpetine) sa casom soka od narance. Da parafraziram Tammy Wynette: D.E.R.N.E.K. Loops of Fury, indeed!

Post je objavljen 30.04.2005. u 23:06 sati.