Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whygirslife

Marketing

Sam da se malo javim..


utorak bilo super u skoli, smijeh cijelo vrijeme, malo smo najebali, al neka.. bla.. nea mi se pricat.. kasnije bila u viktoriju s ivanom i mateom i one otisle u 7.15.. ja malo jos tam sjedila, konobar donio klik.. e, lom.. plavusa, polugola, s nekim opasnim ganom i kaze AJ DA VIDIM KO MI JE DIRO BUREK.. LOM!!!!
Pa s chillom na kavu i taq...
srijedu bilo ok.. ajmo rec.. imala sam informatiku. Bezveze izgubljenih 45 minuta zivota. Prvo mi je srao kaj s jelom dolazim.. pa kaj, ja stalno jedem. Naviknite se vise na to!! :))))))) i onda ja pitam kaj treba radit. Cekaj tren ivona. I ceka ivona, provjeri mail na iskonu, dopisuje se na chatu, radi nes na blogu, i prode 45 minuta. I pitam ja da kaj sam ja bezveze dolazila a on se ispricava kak je moro ovima pomagat za robotiku. Pa boli me kurac!! Kaj bi ja sad, ispastam.. logicki.. u praksi je to nes drugo.. bezveze nes pricala s corbom.. e, kak je ovaj jean mali deso debilan. Majke mi bolesno.. ono, aj da je fakat bolestan, pa ajde.. al taj decko je.. neam pojma kak da se izrazim.. munjen jeote. Al ajde..
Bla bezveze..cetvrtak.. neam pojma, stvarno.. sam znam da sam dobila 4 iz kemije..
U petak pisala cijelo jutro lektiru i uspjela napisat.. pa smo imali neku anketu o drogi.. drozi.. bla.. kakogod.. kasnije s mateom i tayanom na kavu, pa je i mpro doso.. pa doma i nakon duuuuuuuuugoooooooo vremena predivna laganica na kvartu.. hm.. bas sam se nakon dugo vremena osjecala opusteno.. onak.. bas.. ne znam.. i jela sam sladoled.. bas mi je lijepo bilo...

Evo sad sjedim pred kompom.. sam kaj ne zaspem jer nisam vec nocima spavala od kaslja i cekam da matea zove da idemo na kavu... tako...
Danas mi seka dolazi a bas sam se navikla da je nema.. predivno mi bilo..al eto..svemu lijepom brzo dode kraj.. ok, malo mi je falila al taman da dode danas, i sutra ode..al..nis od toga.. pa..
Sad vas pozdravljam sve lijepo.. i.. pusa jena velika..


Post je objavljen 30.04.2005. u 10:07 sati.