Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

A jest mu dugo i trajao...

Jedan izrešetani rapper izbacio je drugog iz svoje klike. Naravno, to nije moglo proći glatko, pa su već proradili i pištolji. Zasad je bilo samo ranjavanja u nogu, a što će biti dalje - vidjet ćemo.



Nesuđeni košarkaš The Game je pod patronatom Dr Drea postao jedan od pulena 50 Centa i član njegove klike G-Unit. No, repajući dugonja zaboravio je da Pedesetača, kao i svaki drugi vođa bande, prije i poslije svega od svojih pulena zahtijeva bezuvjetnu poslušnost. Dobio je, kako se čini, nije, jer je u intervjuu na rap radiopostaji Hot 97 u ponedjeljak navečer u New Yorku 50 Cent objavio da zbog nelojalnosti - odbijanja da stane na njegovu stranu u najnovijim sukobima s drugim razvikanim reperima - The Game više nije u G-Unitu. Naime, četiri dana prije The Game je izjavio da ne želi sudjelovati u njegovim sukobima s reperima kao što su Fat Joe, Jadakiss i Nas.

Netom nakon što se 50 Cent javno odrekao bivšeg pulena, ispred postaje su odjeknuli pucnji. Naravno, intervju je naglo okončan i zaštitari su izveli 50 Centa iz zgrade. Policija istragu vodi pod pretpostavkom da su neki prijatelji The Gamea čuli izjavu na radiju i odmah se zaputili do postaje, gdje su ih pred ulazom sačekali članovi G-Unita pa je došlo do teških riječi i, kako to već ide, potezanja olovnih argumenata na barutni pogon. No, dečki spretni na jeziku nisu toliko spretni i na nišanu, pa je jedini pogodak bio u nogu 24-godišnjeg muškarca iz Comptona u Kaliforniji, jednog od The Gameovih. Još nije jasno je li i sam The Game bio sa svojom svitom (na njegovoj web stranici, njegov buraz Big Fase tvrdi da jest). Kasnije iste večeri bilo je i pucnjave ispred ureda Violator Managementa (među čijim klijentima su 50 Cent, Missy Elliott, Busta Rhymes i Mobb Deep), ali nitko nije pogođen.

Ne želimo biti zlobni, ali moramo primijetiti da je, kao što u rapu ima mnogo riječi a malo glazbe, tako i u svim tim sukobima i sukobićima mnogo riječi a malo pravog gangsteraja. Da pravi kriminalci i dileri, kakvima se svi ti reperi pokušavaju predstaviti, tako neprecizno i neučinkovito pucaju, ne bi ostali živi na ulici dovoljno dugo ni da naprave prvi demo-snimak.





Post je objavljen 29.04.2005. u 19:18 sati.