Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Xbox 360 dizajn i specifikacije

Procurele slike Microsoft-ove konzole sledeće generacije su nejverovatnije stvarne.

Ovako će izgledati Xbox 360. Tako kažu izvori, pošto su se ove dve slike našle na internetu i bile predmet mnogih rasprava. Po svemu sudeći, biće značajno manji od trenutnog Xbox-a, procenjene dimenzije su 270 mm širine sa 75 mm visine. Xbox 360 će zvanično biti predstavljen javnosti na MTV special-u 12. maja.

Microsoft-ova konzola će na dan lansiranja imati 20 spremnih naslova, od kojih će mnogi biti dobri, provereni i poznati. Burnout, Project Gotham Racing i Need for Speed Underground su među njima, što su sjajne vesti za sve ljubitelje brzine.

Ima još. Poznato je bilo da će jedna verzija novog Xbox-a imati ugrađen hard disk, a druga ne. A sada smo saznali da će verzija sa hard diskom od 40 GB imati na sebi instaliranu najnoviju verziju igre Halo 2! Nije verovatno da će imati novi sadržaj, ali će Halo 2.5 demonstrirati kompatibilnost sa HDTV standardom, uz teksture visoke rezolucije i namenski režim širokog ekrana. Ovo ne mora da zvuči impresivno prosečnom igraču, ali mi verujemo da će oduzimati dah.

Naravno, o svemu ovome nema zvanične potvrde iz Microsofta, pa ćemo morati da držimo fige do maja i najavljenog programa na MTV-u.



Post je objavljen 29.04.2005. u 15:50 sati.