Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novizivot

Marketing

BIBLIJSKO KRŠČANSTVO

Biblijsko kršćanstvi najveća je potreba ovoga vremena na svakom mjestu; biblijsko kršćanstvo-ne naziv kršćanstvo koji većina naših crkvenih članova nosi, već biblijsko kršćanstvo, ne kršćanstvo koje bi ljudi ovoga društva htjeli da mi prakticiramo; ne kršćanstvo koje možete staviti na se u nedjelju ujutro kad odlazite u crkvu i skinuti ga kad stignete doma i objesiti o klin do naredne nedjelje.
Biblijski kršćanin je čovjek, žena ili dijete koje je prihvatilo Krista Isusa kao svoga osobnog Spasitelja, koje se pokajalo za svoje grijehe, koje je stavilo svoju vjeru u Sina Božjega, koje je preporođeno Duhom Svetim.
Samo je jedna stvar koju mi možemo učiniti da bismo bili spašeni, a to je prihvatiti spasenje Božje kao besplatan dar ljubavi Božje. Sami sebe ne možemo spasiti.
Ne možemo se spasiti nekom vježbom, teškim radom,... ali možemo se spasiti uzimanjem! To je Božji dio. Morate prihvatiti Isusa u svoje srce.
Morate uzeti vjeru i živjeti je. Ono što živite, to šalje pjesmu kroz vaše srce, vašu dušu, vaš um, vaš život. Znate da to imate. Svijetu pokazujete da to imate. Taj divan osjećaj produbljuje, kuca, zvuči i odzvanja čitavim vašim bićem.
Život biblijskog kršćanina pokazuje da imate vjeru Gospodina Isusa Krista iz Nazareta i da je vaše ime zapisano u Knjizi života.

Post je objavljen 29.04.2005. u 12:56 sati.