Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetgirl

Marketing

PETAK



Danas sam baš nekako sretna. Ne znam da li je to zbog lijepog vremena, ili zbog ljubavi ili zbog činjenice da danas idem frizerki. Obično kažu da su ženama najveći lijek frizer i shopping. Ja bi se složila s ovim prvim, definitvno kada sam tužna ili nesretna, ako odem na frizuru ili si kupim neku sitnicu odmah se bolje osjećam..no opet, novčanik ostaje prazan, a i nije baš tako često da si mogu priuštiti neke tretmane. Jučer sam se išla voziti s frendicom na biciklu. Na kraju je naša tura trajala 3h.
Prvi peh je bio da sam uzela novi bicikl, došla do njenog ulaz, kad mi se guma ispraznila...zaključak pukla guma, no dobro...vratile se mi po moj stari bicikl, koji je recimo u dobrom stanju. Odlučile svratiti do druge frendice koja je preko mosta, pa je tu bilo i nošenja bicikla po stepenicama...al ajde, ne škodi rekreacije. Na kraju svega završile mi u centru zagreba na cvjetnom trgu... frendica išla kupit karte za koncert elementala... a ono tamo roj ljudi, a nas dvije onak u trenirkama, guramo se bogovićevom sa biciklima... i opet dobro... ajde nije ni bilo to tak strašno... na kraju šlag na tortu je bio kad smo se trebale vratiti doma, opet prek mosta i dobro odlučile mi proći importaneom jer je to najbrži put, kadli idemo importaneom i naravno zašto bi sve bilo jednostavno, kad može biti komplicirano, još mi usred importanea opadne prednja lampa ili šta je to već i počne se kotrljati..svima sam bila glavna atrakcija, ja i frendica se smijemo ko luđakinje, a ja na kraju još crvena ko paprika išla to skupljati po podu. Mislim to mi je dokaz da idući put ili s novim biciklom u grad ili definitvno ne kroz importane.
E da...kroz neke razgovore načinjala se tema upoznavanje blogera. Pa me eto zanima kakvi su vaši doživljaji svega toga i što mislite o tome..i da li ste uopće nekoga upoznali uživo s bloga?
p.s. Želim vam svima ugodan i veseli dan i neka vam ovaj cvijetić u tome pomogne.. ;)
p.s.s. pozdrav mojoj frendici ako je ovo pročitala... pusa Z. ;)

Post je objavljen 29.04.2005. u 11:31 sati.