Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Malo linkova

Evo nešto nevezano direktno uz Alkose ali vezano uz Čačince!Danas za vas imam 3 linka od kojih je jedan zapravo slika koja morate obavezno vidjeti.Prvi link se odnosi na web stranice naše općine.Svi vi koji bi željeli nešto saznati o općini Čačinci posjetite te stranice,pročitajte nešto i pogledajte slike.Stranice su još uvijek u fazi nastajanja ali ima dosta materijala.

Drugi link se odnosi na blog našeg Firemana kojeg sam već mnogo puta ovdje spomenuo.Razlog što ga opet spominjem je taj jer je on na blogu objavio slike našeg novog vatrogasnog doma a na mnogo slika sam i ja,Bobika,pa se koristim tim njegovim postom u vlastitu promociju! Šala. Samo vi otiđite tamo i pogledajte slike.A moram napomenuti i to da sada dok su radovi u tijeku,u dom navraća samo nekoliko momaka,a kad se u srijedu bude žderalo i pilo bit će nas ko Rusa!Nema veze.

Treći link je u biti ta najavljena slika koju morate pogledat.Slika prikazuje legendu Čačinaca.Ime mu je Vlahinja Stjepan a svi ga zovu Vero (skraćeno od Verica).Momak je slobodan,pa ako ima koja zainteresovana djevojka neka nam se javi.Vero je nenadjebiv!Stvarno je vrijedan (u što se možete uvjeriri i na slici) i ovo je jedna od rijetkih slika na kojoj se nije slikao sa standardnom opremom-flašom! Imam negdje na hardu još neku njegovu sliku pa ak je nađem,obavezno ću je objaviti.
Danas ću vas pozdraviti pozdravom našeg dragog Vere-POLI VODOM PA ZAPALI!

Update:Evo pronašao sam tu verinu sliku pa ću nju nazvati četvrti link.Uživajte!


Post je objavljen 29.04.2005. u 00:28 sati.