Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zukasworld

Marketing

to mi je na pameti

OI!
Kak ste vi meni?!
Ja sam vam cist solidno....evo sjedim tu i pricam sa starom o sirutki...ona po prvi put u zivot radi sir, pa je sad fascinirana time...nek joj bude, u biti je to zanimljivo...tak cu i ja jednog dana biti vrijedna majka i svojoj djecicici radit fini domaci sirek..
Inace slusam 7 Seconds...ne znajuci da oni imaju obradu Nenine pjesme «99 Luftballons»...vjerujem da svi znate ko je Nena..ona «poznata» njemacka novo-valska pjevacica...imala je par hitova, no neznam jel bila poznata izvan njemacke, ali dosta o njoj i njenim balonima....
Jucer nisam bila na internetu i to sam tek shvatila kad sam legla u krevet!!! Strasno....cijelo poslijepodne sam ucila biologiju...i dobila sam 4...juuuupi..inace uvijek dobim 3!! isplatilo se strebat cijelo to vrijeme....jos sam danas pisala neki rad iz socijlogije...i javila se za referat...moram vam se pohvalit...da vidite kakva sam ja marljiva ucenica....prava streberica bi covjek reko....i bio bi u pravu...ipak se blizi kraj godine...treba sad jos dic ocjene kolko god moguce, al je i to problem jel su sve moje ocjene cvrste i nema se tu kaj puno...osim da odgovaram gradivo cijele godine....yeah right!!!
Sad u subotu je taj fascinantno «jeftini» Atheist Rap...na kojeg cu ic....iz nekog nejasnog razloga....kaj je najbitnije nemam pojma ni s kim cu ic, ni kad cu ic (mislim u subotu to znam), ali ipak idem pa kaj bude, bude....ak treba kome moje drustvo....rado cu se prikrpat nekom....nisam bezveze neko vrijeme nosila nadimak «krpelj»...hahahaha..bila su to vremena, ali bez brige nisam vise krpelj....bar me vise niko tak zove....a bila sam ja i «rigoletto» i «zelena» i jos svasta....iako mi u nekim slucajima nije jasno zasto dobim neki nadimak....ali ovo za rigoletto je vjerojatno jasno!!!!
Znaci..ponavljam....ako neko zeli moje drustvo....neka se javi.....no napominjem da moje drustvo nije kupljivo....da se razumijemo, da nebi neki od vas tu dosli na ko zna kakve misli....
c-c-c-c...nisam vam ja takva....
ajde nemam vam vise kaj za povedat, pa se odjavljujem...
BOK
p.s.: na slici je eduard furlong.....prejeben mi je u onom filmu Generacija X.....


Post je objavljen 28.04.2005. u 16:17 sati.