Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Pogrešna osoba

Zašto se netko zakači za pogrešnu osobu? Zašto, zašto, zašto...???
Ma, znam, ima brdo razloga, ali me, takve situacije, nekada iživciraju, kada se radi o meni dragim osobama koje su «zakačene».
Riječ je dragoj prijateljici. Opet mi šalje, tužnu, SMS poruku. Razočarana, čeka da joj se javi, on ne zove...Opet se, sinoć, dobro, isplakala...
On ima curu, što je «najbolje», ali je nezadovoljan, rijetko se viđaju, cura živi u drugom gradu, kada i ima priliku otići do nje, ne otputuje, i prvi je počeo «petljati» oko Prijateljice.
S curom ne vidi budućnost, ali žao mu j e prekinuti vezu (prošli put kada je pokušao rasplakala se i smilila mu se).
Pod uvjetom da ne «mulja» i Prijateljica mu se, stvarno, sviđa, rekla sam joj neka ga pusti dok ne razriješi situaciju s curom, neka ne očekuje previše, neka se okrene oko sebe i vidi, nekog drugog, «potencijalnog»....Ako mu je, stvarno, ona super, onda neće moći bez nje. Ne možeš upoznati sreću, znati da može biti tvoja, a, onda, od nje odustati (ma,mislim, možeš, ali ovo nije takva situacija, čini mi se...)...Rekla sam neka ga liši svog prisutstva, podrške, neka mu pruži šansu da mu nedostaje...
Ona je «treća osoba», a takve, obično, emocionalno najviše nastradaju.
On je neodlučan, smotan, petlja...Ali kada se vide, na kavi, djeluje joj zaljubljeno, opčinjena je njime, idealan je i sebe vidi uz njega...A, hebi ga, ako pristaješ biti «second best»...!
Ipak je, neko vrijeme, izdržala da ga ne zove, da ne šalje poruke, da ne odgovara na njegove poruke, ali ju je on, tada, počeo «opsjedati»: bombardirao porukama, zvao kući, na posao...Kao fali mu, super mu je s njom, razumije ga..Makar neka bude tu kao prijeteljica.
Jadno, jadno, jadno!!!
Kakva prijateljica kada je «zatelebana», skroz, u njega? Poznanica koja ih je vidjela dok su sjedili na kavi kaže kako joj izgledaju kao par, da se i on «topi»...
I što sad?
Curu ne ostavlja, Prijateljici se malo javi, malo je pušta «na ledu»...
Kažem Prijateljici kako mislim da ona nije zajlubljena u njega nego u sliku koju ima o njemu u svojoj glavi. Ona ga idelizira baš zbog toga što ga nije upoznala u cijelosti, što ga nije vidjela u svim situacijama...zaljubljena je u zaljubljenost, u ljubav...
Zakačila se, skroz...
Nadam se da će postupiti u skadu sa zadnjim SMSom:
«Ma, da, izvuć ću se iz, ove, priče kao i iz svih do sada.Imam oko sebe ljude koji me vole cijelu, a ne u povremenim dozama».
Svatko zaslužuje nekoga tk oga voli u cijelosti, a ne u povremenim dozama i u fragmentima. Zbog čega pristajati na nešto manje od toga?!



EDITIRANO NAKOLIKO SATI NAKON OBJAVE POST-A:

Ponovo se pokazalo kako život piše romane i, čudno, isprepliće sudbine! Prijateljica je saznala kako je "taj njen fatalni" dobar prijatelj, i bivši kolega onog "mog dečka" iz posta "Cry baby". U lijevom stupcu blog-a možete naći link na taj post.
Zamolila me da se, kod "mog" raspitam za "njenog"..Poslala sam mu mail tako da joj mogu forwardirati odgovor kada ga dobijem.
Javim vam nastavak ove "sapunice".


Post je objavljen 28.04.2005. u 14:22 sati.