Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Will you marry me?

Ako je netko primijetio kako sam utihnula preko vikenda, to je zbog strganog badmintoničara. Da nije bio nepokretan, zvrndao bi on okolo po stranoj zemlji cijeli vikend, ne bi bilo ni slova od njega, osim sms-nog 'laku noć' i 'dobro jutro'.

No, kako je prikovan za krevet i kompjuter, cijeli vikend mi je na grbači. U nedjelju smo se čuli sedam puta, a ukupna minutaža razgovora približila se brojki od 3 sata, za vrijeme kojih smo online jeli, pili kavu, prodebatirali sve aktualne i manje aktualne teme iz resora jučer-danas-sutra, počevši s Glavašem (ma jel vidiš ti to?), preko ličkog silovanja (trebalo bi mu ga odrezat, i njemu i tim policajcima!), trenutno nerješenih ubojstava (strašno, nemam riječi!), i završili s utjecajem emisije stakleničkih plinova na naš život kao takav (što ćeš, od nečega se mora umrijeti...).

Također smo razmotrili moje šanse za uspjeh na pravosudnom, ja sam tvrdila da ću pasti, a on je rekao da bi se u to trebalo kladiti, jer nema šanse da padnem.

Tako da smo se okladili u sljedeće - ako padnem, jubav će me oženiti.

Nisam baš čula njegov pristanak na tu okladu, jer je uslijedio gromoglasan smijeh, i nešto kao ˝Taman posla, pa jubav onda uopće ne bi htjela odgovarati! Samo bi došla tamo, sjela i rekla, 'dobar dan, ja niš ne znam, al se udajem!˝.

Međutim, prilično sam sigurna da je pristao.

Ne bi me opet zeznuo, ne nakon incidenta sa Steffi Graf, zna da se još nisam oporavila od toga. Boli me samo kad se sjetim.

Bilo je to prije nekoliko mjeseci, razgovarali smo internetski, kadli mi je on teatralno rekao ˝Jubav, imam ti nekaj za poslat˝.

Kad je file počeo stizati, odmah sam ugledala naslov, pisalo je Willyoumarryme.

˝Ajme, ajme˝, skviknula sam, ˝jubav će me mejlom!!! Pristajem, pristajem! Aj duuuu! Aj duuuu!˝

On je na to bezosjećajno umro od smijeha, rekao nešto tipa joj, ti si meni tak smiješna i nek pogledam o čemu se radi.

A kad ono, neka glupa forvarduša gdje neko iz publike na teniskom meču vikne ˝Steffi will you marry me?˝ a ona se nasmije i vikne mu ˝how much money do you have?˝
Ha-ha, jako smiješno.

Najtragičnije od svega je to što je on mislio da sam htjela biti silno duhovita, pa se i danas nasmije kad se toga sjeti, pa uz to i zaljubljeno kaže nešto tipa ˝kak si ti meni smiješna, pa to je za poludit˝, na što mu ja kažem ˝ali jubav, prihvat ponude jednako je ugovor!˝, na što on samo dodatno umre od smijeha.

A ja sam bila najozbiljnija. I patim zbog toga dan danas.

Ah, valjda će mi oklada uspjeti.

Post je objavljen 28.04.2005. u 12:48 sati.