Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kliknimemrzimte

Marketing

Enemy No3.......4 real.......BITCH!!!



bolje slike od ove nemam......Pa koji sam ja kurac u njoj vidio....jebemti mene.....VOLIO SAM TE MATER TI JEBEM GADURO ODVRATNA!!!

Sjecam se kao danas cijeloga svog zivota trpljenih frustracija da nemam djevojku da nemam ovo da nemam ovo. I tada mi se desila.......Andrijana.P. Nije da nisam imao nekakve brijacine i slicne stvari do tad ali ovo je bilo ono iz prijateljstva se rodilo nesto jel i majkemi ja sretan bio ehehehe :D koji jebeni naivac lol. Imali mi oboje tada 18 godina cak....mladi,nadobudni & ideja puni. Odmah sam trebao vidjeti da nece to na dobro izaci....jebote.....mislim pa jel se meni konstantno mora dogadati da na jebene ludjake nalecem u zivotu. Ili sam ja lud jebiga ne znam.....Uglavnom iz istog grada smo bili i idilicno je to pocelo. Puse nevine,drpanja i slicno.....bijah djevac do te djevojke jel......jebiga bukvalno nisam znao sta s kitom treba raditi. I dobro....sve je bilo dobro dok se nismo poceli kresati.....tj jednom smo se i kresnuli.....mater joj jebem kurvetina prokleta...........

Uglavnom....ja sam nekako idealizirao taj hmmm prvi put jeli. Kao nesto specijalno u zivotu koje zelim ucinit sa specijalnom osobom....mater joj jebem milu.......uglavnom sve savrseno bilo ljubili se,mazili itd jel. I dobro uglavnom jel drmnuli se mi vise puta jel....to predvecer. I dobro tako mi lezali na krevetu i sve to i kaze ona meni kao volim te.....mater ti jebem kurvetino usrana lazljiva.....i ja ponovim isto,ljubili se i tako. I uglavnom oko 22 sata otisao ja kuci jerbo su se njeni starci imali vratiti kuci. I okej oso ja doma....sav nekako cudan jeli...vesel....razdragan moglo bi se rec....i tako ja kuci skakao pjevao i slicno. Zove frend ajmo vanka.....reko ajmo. I otisli mi vani i tako popilo se malo moglo bi se reci......i krenuli do nekog drustva kao bilo kod njih festa neka idemo jesti meso,piti zajebavati se i to......I dobro osli mi tamo i lijepo nam bilo i sve. I krenuli mi kuci kadli idemo nas dva (biciklima). I kraj vojarne stare vidim ja poznato mi auto...spacek stari narancasti....nije mi bilo jasno koji kurac NJEN auto radi tu.....jos me vise uznemirila cinjenica da se auto ritmicki njihalo lijevo desno. Rekoh u sebi...."smiri se stari...mozda je potres...mozda se ja cunjam a ne auto.....mozda je ukradeno.....mozda je zivotinja neka unutra".


Ali posto je ljeto bilo....a spacek i klima ne idu zajedno prozori su bili otvoreni. Cuo se neosporno glas "moje" Andrijane. Dahtala je,vristala,jaukala,gustala. Otisao sam ravno do auta....prijatelj je stao piskiti i pricao je sam sa sobom. U autu se prekinulo kretanje....cuo se slozni niski ton zenskog i muskog glasa "aaaaaaaaaaaah". I sve su kretnje stale.....iznenadenje u meni je bilo toliko da jos reakcije nije bilo. Onda sam cuo recenicu nesto kao......."jebote ma volim ja njega ali jebati stvarno ne zna".......to je bilo to......uzburkala se u meni krv krajišnika,hajduka,ustasa,cetnika pitaj boga cega li sve ne sta li su moji bili u proslosti......slijedili su usklici kurvo,gaduro,psovanje majke,prasak stakla kad je kamen auto pogodio. Ona je vikala da joj ovaj nista ne znaci....a ovaj mi je vikao da nije on kriv da ga je ona natjerala. Prijatelj je u meduvremenu ostavio biciklo i stao samarati andrijanu dok sam ja demolirao auto a jebach je stajao i ponavljao da nije nista kriv.

NIJE NI KONDOM NOSIO MATER TI JEBEM!!!!

Stali smo...ja sjeo...plakao....ona me dosla i zagrlila rekla da joj je zao. Udario sam ju sakom u glavu,prijatelj ju je dignuo. Ona je pocela plakat,vikala da joj je zao da nije znala sta radi. Jebach je sjedio 2 metra od mene i ponavljao isto sranje "sta cemo nas dvojica sada" i tako par puta....svi su andrijanu zaboravili. Ona je sjedila do bicikla i plakala. Ja skinuo tenisicu i stavio ruku unutra i legao tako na przinu. Ona je vikala da nije htjela, on je vikao da je bilo slucajno,prijatelj je vikao da ce ih oboje ubit. A ja sam se mislio sta bi mi pape rekao na ovo. Pa jebote zar sam toliko los u onim stvarima da se isto vecer isla s drugim jebavat. Onda je ova otisla....jebac je rekao "cujte ovaj meni je zima pa idem ja spavati kuci" . Ja i frend smo ostali sjediti kraj bicikla i sutili smo i tako. Onda je on rekao da idemo piti. Ali nisam htio piti,on je onda dignuo me na noge pa smo isli kuci. Onda kad sam dosao kuci probudio sam staroga i tako pricali o tome.....stari se smijao,pa je rekao da idemo piti. I tak osam se ja opio sa svojim starim isto vecer. Ujutro su dosli policajci o odveli me u stanicu jerbo me ova tuzila za fizicki napad i sta sam joj auto razbio eeee....

Mater joj jebem.......

Post je objavljen 28.04.2005. u 03:15 sati.