Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

N serija iz Nokie

Nokia je danas u Amsterdamu napravila svetsku premijeru N serije mobilnih telefona opremljene novim tehnološkim dostignućima treće generacije i opremom vrhunskog kvaliteta - Carl Zeiss optika. Predstavljeni su modeli N90, N91 i N70.

Preklopna Nokia N90 je najatraktivniji od tri predstavljena modela i prvi u svetu telefon sa Carl Zeiss optikom. Kamera je rezolucije 2 megapixela, a uslikane fotografije možete odmah štampati. Isto tako možete snimati i video zapise. Na tržištu bi se trebala pojaviti do kraja juna ove godine.

Nokia N91 je okrenuta muzici i omogućuje snimanje do 3.000 pesama u MP3 formatu na hard disk kapaciteta 4GB. Što se prenosa podataka tiče opremljen je 3G WCDMA, WLAN i Bluetooth tehnilogijom, a podržava USB 2.0. Komercijalno svetlo dana ugledaće krajem 2005. godine.

Nokia N70 je najmanji telefon na svetu s OS-om serije 60 baziran na 3G WCDMA i ugrađenom 2MP kamerom. Od mogućnosti nudi push-email, HTML, muzički player i stereo FM radio. U prodavnicama bi se trebala pojaviti do kraja 2005. godine.

Slike na sledećem sajtu.


Post je objavljen 27.04.2005. u 15:52 sati.