Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anamarija

Marketing

Vatreno u Europu

Prvo nisam mogla vjerovati da dobro čujem...možda ipak moj njemački...ali na kraju je ipak istina koju sam danas odslušala kao prvu vijest svaki sat sa vijestima na radiju.
Naši vatreni navijači u Beču su se okomili na bečke policajce i napravili dar-mar u jednoj od glavnih ulica jednog bečkog kvarta.
Amatersku snimku smo mogli vidjeti u austrijskom "Dnevniku". Hrpa "veselih" kockastih majci koja je zatvorila promet i urla...
I onda mom mužu šef kaže podsmjehujući se kako su Hrvati divljali po Beču nakon ispadanja s prvenstva. Moj dragi mužić zaokupljen poslom nema pojma o čemu se radi.. Takve epizode su nam stvarno "dobro došle". Em se moraš duplo dokazivati, em pola esterajhera nema pojma o nama i smatra nas nekim divljacima koji su nedavno bili u balkanskim ratovima, em su nas prije tekme komentirali kao neke zalutale, em su "naši" momci to sve lijepo kao i obično zabetonirali.
No, dobro...ono što mi nikako nije jasno je kako i zašto su se momci odlučili iskaliti baš u Beču, a ne na primjer u Portugalu? Kakve veze ima Beč ili je to možda sve bez veze...

Post je objavljen 22.06.2004. u 23:04 sati.