Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kliknimemrzimte

Marketing

ENEMY No2...............Ma kakve ozonske rupe.....ovakve nevolje led tope.

(Prije svega mole se sve osobe s raspiratornim i inim poteskocama da zanemare slijedecu sliku i eventualno disu duboko u slucaju da su vec pogledali)



"Kažu bit će predsjednica" ehehehehe

Prvo omanja anegdotica vezana uz istu. Jednom tijekom mojih nevinih godina kao mladi decko sam sanjao da se sexam sa jednom starijom zenom,bilo je lijepo,predivno,zakon,......dok nisam aždaji lice vidio. Od tog dana propagiram vjecni celibat i nista na ovome svijetu mi ne moze misljenje promjeniti. Zena mi je odurna....em je dvolicna,em je politicarka,em je glupa,em je ruzna,....da ne pricam previse.

Krenimo redom. Neki kazu da je jedna od rijetkih politicarki kojima bi dali svoj glas,da njezina rijec stoji,da je kulturna,da nije prosta,da joj se moze vjerovati.

Ste culi kad je trudna ostala da su napravili listu potencijalnih oceva? Radila je tada nasa junakinja na jednom mediju hehehe i uglavnom na tom radiu malome nema osobe koja ima nabore medju nogama da se s istom nije mrknula lol. A neka rekoh nije lose imati radodajku za politiku.....samo frka je kad si jednom kurva ne valja da i drzavu u isto pretvoris jel......Cudna je cvecka ta suza-guza

ehehehehehehe

Najjaca njena izjava a definitivno spada u onu rubriku "vjerovali ili ne" je bila da kako nema svog oca da je doktora franju tuđmana shvatila kao svoga zivotnog mentora & taticu. Ma pih jebote pa i ja bih tako. Sve se nekako mislim da slijedecem profi kod kojeg ispit imam dojdem u stilu "profa vi ste moj zivotni mentor & tatica jel moze 2 ehehehehe".....gadura dvolicna ne volim ju nikako,jednom sam ju prilikom sreo u algoritmu,neki ce misliti citala je knjigu,,,,je kujac dosla glupaca s tjelohraniteljom unutra,sve izgurali sa puta......kupila one razglednice sto budu na stepenicama. Ma pih.........A kad je vrijedala stipicu ehehehe ste vidjeli ono.......pa jebote jel samo meni svi politicari pare na debile il je to generalna pretpostavka lol.

Se sjetite njenih politickih obecanja????

ehehehehehe joj onda mi je bilo smjesno a sad rikavam od smijeha. Veli tukica razjebat ce plan druzbe adria,ako me odaberete ovo,ako me odaberete ono.....ehehehe QRATZ prosli izbori narode a ti druzbo adria ma ko te yebe ehehehehe vise mi nisi zanimljiva. Nevjerojatno je da nije ta kravetina politicki mrtva. A jel joj se tko ikada onako bas zagledao u lice. Pa jel tko na ovome svijetu vidi nesklad boja,kad se smije usred ljeta rashladi prostoriju. A glas......eeeee ljudi......jebo me pas ako nije ona trebala darth vader biti....definitivno ima tonalitet dobar. Jednom kad nisam imao sto raditi jedno vecer napisao sam si njeno ime,od tereze kesovije i ivanke boljkovac na papiric. I sad....stavio papirice u kuvertu i birao koju izvadim nadem od iste najsexy sliku na google i drkam jel.....i dobro izvucem ja ovu šušu i nadem neku sliku na google......i pocnem ja.....

"to jadre....to lutko......tako je sve lijepo oblizi.....ljubi me to to to....." ma kurac....nece maxim da suraduje nema hebene sanse....onako tupavo me gleda iz donjeg dijela tijela kao da mi govori nesretnik "ja tebe stvarno volim ali ne cini mi to"........socno opsovah i vratih nesretnika nazad na hladovanje.

Kruta i nesretna realnost ta baba ne bi napalila ni oduzetog slijepca.....no fakin vej. Pogledas ju u oci i zamislis se u sebi.....zenski politicari su danas realnost,cak i podrzavam to ali sve bi trebalo svoje granice imati. Pa jebote da se mene pita svi zastupnici bi imali izmedu 25 i 35 godina. Zastupnice bi morale biti u toplessu a zastupnici bi morali biti goli s leptir masnicom oko vrata. eeeeeeeeee kad bi tako bilo bolio bi me bananko sto zivim u sjebanoj drzavi....

Enivej moja danasnja poruka je..........MRZIM TE TUKO YEBENA ODURNA!!!!!!!

Post je objavljen 26.04.2005. u 19:26 sati.