Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/croatiatrophy

Marketing

Još 2 dana do Croatia Trophy 2005

Detalji su važni, zar ne?

Danas su na redu štampanja takmičarskih road book-ova za sve sudionike te završavanja papirologije. Dok jedan dio ekipe glumi knjiške moljce, drugi „uživaju“ u današnjem kišnom danu premjeravajući ceste. Naime danas je na redu izmjera i ucrtavanje novinarskog road booka i provjera i korekcija servisnog.

Za domaću zadaću još malo podataka ( sve bum vas ispital ) !!!
Ako vas zanimaju protekle godine, prolistajte malo stare albume na ovoj adresi - Croatia Trophy - Galerija


OFF ROAD
Koriste se uglavnom makadamski i šumski putovi, zaboravljene ceste i staze, vododerine, blatne lokve, kameniti tereni, šumske vlake i kolotečine te drugi uglavnom nepristupačni tereni koji se običnim vozilima ne bi mogli savladati. Vozila, uz posebnu vrstu guma, moraju biti opremljena i vitlom koje im itekako služi, što ovoj grani auto sporta daje posebnu atraktivnost i svrstava ga u sam vrh ekstremnih sportova.
Izuzetna pozornost vodi se o zaštiti okoliša. Koristimo posebne ekipe koje zadnje prolaze stazama i prikupljaju i uklanjaju svaki otpad koji bi mogao ostati kao rezultat naše aktivnosti, vozila se posebno zaštićuju kako bi se smanjila mogućnost bilo kakvih nezgoda, a prilikom upotrebe vitla upotrebljavaju se posebne platnene trake za zaštitu drveća.

POVJEST AK92
Auto klub AK92 je prisutan u Off Road-u na nivou Hrvatske i internacionalno. Dugogodišnji je suorganizator Transylvania Trophy-a na kojem su sudjelovali 1996, 1997 i 1998 godine kao predstavnici Hrvatske. Bili su prvaci Hrvatskog Off Road prvenstva. Aktivno su sudjelovali i u organizaciji raznih događanja i trka kao što su prvenstvo Hrvatske u Off Roadu, Off Road festivala «Lobor 97/98 te raznih ekspedicija i sl.
Posebno treba istaknuti suorganizaciju Supersylvania Trophy-CROATIA 1998 i 1999 te samostalnu organizaciju CROATIA TROPHY-a 2000 i 2002, 2003, 2004 godine.
Do sada je bilo preko 180 posada, 720 sudionika, 215 volontera, dok su kampovi ugostili preko 1600 ljudi.

POZICIJA I CILJEVI
Od 2000 godine samostalnim organiziranjem trke Croatia Trophy, AK92 je postavo smo nove standarde u kvaliteti Off Road trka. Croatia Trophy je postao najveća i najzahtjevnija trka u Europi.
No to nije krajnji cilj, jer sa svakom slijedećom trkom postavljaju se novi, viši ciljevi.
Organizacijski tim na temelju dosadašnjih iskustava i rezultata želi Croatia Trophy dovesti do samog vrha svjetske Off Road scene.
Promatrajući trendove u auto sportu sigurno je da će svaka slijedeća trka Croatia Trophy-a imati sve jaču poziciju u svijetu. Zanimanje javnosti se brzo seli sa asfalta na prašnjave ceste.

SLIJEDI - CROATIA TROPHY 2005
Slijedeći organizacijski izazov je CROATIA TROPHY 2005 - središnji off-road događaj u Hrvatskoj i u Europi ove godine.
Održat će se u vremenu od 28.04.-06.05.2005.
Croatia Trophy 2005 će biti devetodnevno natjecanje vozača amatera iz dvanaest zemalja Europe ( Austrije, Njemačke, Danske, Poljske, Nizozemske, Belgije, Švicarske, Velike Britanije, Mađarske, Španjolske, Italije, Slovenije i Hrvatske),. Očekuje se nastup četrdesetak posada.
Polazi se iz Vojnića kod Karlovca, prema Zrinskoj gori, Petrovoj gori te se završava svečanim proglašenjem pobjednika u Topuskom.

Ovo je PRESS centar na kotačima
Koso i oblačno
Kad se buši nek se buši pošteno


Post je objavljen 26.04.2005. u 08:34 sati.