Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anamarija

Marketing

Biti mama ...

Daj napisi nesto zeno...ili... di je moja blogerica....pa onda svako malo...blog mjesecnica ili ti mjesecni podsjetnik kojim me podsjecaju ... imate otvoren svoj korisnicki
racun na www.blog.hr. Logirajte se i napisite nesto!
Da, da, napisati nesto...spremala sam se ja odavno napisati svasta, dapace nisam znala od kuda da krenem jos dok sam prije ove navale blogova u Hrvatskoj kreirala svoj blog.
Od komentiranja zivota u Austriji i videnja stvari iz drugog ugla, do medijskog prostora u hrvatskoj zasicenog iritantnim voditeljima koji u nedostatku osjecaja za dostatnost informiranja i glazbe moraju prosipati svoju pamet i predvidljive frazetine koje nista ne znace, osim valjda uzivanja u vlastitoj duhovitosti i glasu....
I zakaj nisi?
E, pa zato sto sam u meduvremenu rodila malo prekrasno bice koje me zaokuplja od 0-24, koje ne moze zivjeti bez mene i svog tate koji mora puno (citaj dugo) raditi, pa onda jos i trenirati, pa ga nema uvijek doma kada djevojcica urla ili nesto treba.
A bake i drugih servisa za cuvanje malog bica nemam, pa svaki slobodan trenutak kada spava koristim za odlazak na WC (ako je bice budno gleda me iz sjedalice dok ja obavljam svoje osnovne fizioloske potrebe) jelo, skidanje dlaka (samo onih manjeg obujma) i slicne luksuze.
A da ne kazem da mi mozak funkcionira samo u podrucju tema vezanih uz dojenje (o problemima dojenja mogla bih napisati podeblji vodic – samo da imam vremena), vrste pelena, uspavljivanje, odgoj i razvoj malih ljudova.
E, pa ako je to zanimljivo nekome uz sve ove prevazne zivotne teme i dileme oko najvaznije sporedne stvari na svijetu (npr. majku koja doji i urla na igrace dok je dijete odoozdola gleda u nevjerici na rubu placa) pa onda vazne dnevnopoliticke (Seve i dr.) teme, onda cu pisati...i necu stati...pa nemojte reci da vas nisam upozorila. Jer nema nista osjetljivije od majke nakon poroda, kojoj kazu...jesi li se malo udebljala? Ili ...Daj napisi nesto...stalno si doma.
Eto, uspjela sam, a jos se nije ni probudila..idem na WC, mozda usicarim i «veliku nuzdu».

Post je objavljen 22.06.2004. u 16:04 sati.